Jipamiku Odesláno 18. leden 2016 Odesláno 18. leden 2016 Zdravím a prosím také odkaz do SZ. Děkuji. Citovat
vodnar007 Odesláno 27. leden 2016 Odesláno 27. leden 2016 Pánové balík map 2015/16 včetně firmwaru 8.31 najdete na uloz.to. Je to v raru a má to 3.9Gb. Citovat
vodnar007 Odesláno 27. leden 2016 Odesláno 27. leden 2016 (upraveno) Vypaloval jsem to rychlostí 4x, kontrola dat v pořádku a po zasunutí CD do rádia se to vůbec nenačetlo Zkusil jsem jiné CD a instalace se spustila, ovšem po 15ti minutách to doběhlo do konce a napsalo to nekompletní nebo poškozené CD Četl jsem tady o problému lidí, kteří při vypalování map na CD řeší problém s načtením, identifikaci atd.. Našel jsem na zahraničním fóru zajímavou věc, kterou jsem si ověřil, protože jsem měl stejný problém. Když dáte vypálit datové CD v Neru, tak se vypaluje modem 1, tzn. v UDF modu. A to je špatně... Je potřeba vždy vypalovat datové CD v ISO modu, pak to auto přečte a funguje to bez problémů. http://imageshack.cz/image/qP2 Upraveno 27. leden 2016 uživatelem vodnar007 Citovat
Návštěvník Odesláno 27. leden 2016 Odesláno 27. leden 2016 Četl jsem tady o problému lidí, kteří při vypalování map na CD řeší problém s načtením, identifikaci atd.. Našel jsem na zahraničním fóru zajímavou věc, kterou jsem si ověřil, protože jsem měl stejný problém. Když dáte vypálit datové CD v Neru, tak se vypaluje modem 1, tzn. v UDF modu. A to je špatně... Je potřeba vždy vypalovat datové CD v ISO modu, pak to auto přečte a funguje to bez problémů. http://imageshack.cz/image/qP2 Ale já to vypaluju rovnou z iso souboru, a stejně instalace skončí chybou Citovat
vodnar007 Odesláno 27. leden 2016 Odesláno 27. leden 2016 (upraveno) Když jsem hledal mapy, tak jsem narazil na několik chybných verzí, které se chovaly, jak popisuješ. Bylo to také rovnou z iso souborů. Třeba máš jen špatnou verzi, neúplnou, poškozenou... Zkus to třeba stáhnout znovu jinde. Držím palce! Upraveno 27. leden 2016 uživatelem vodnar007 Citovat
Návštěvník Odesláno 28. leden 2016 Odesláno 28. leden 2016 Tak jsem stáhnul ten pack z ulozto a mapy vypálil normálně jako datové cd a ejhle podařilo se! Takže ta verze co jsem našel na tom gpsunderground byla nějaká špatná. Citovat
vodnar007 Odesláno 29. leden 2016 Odesláno 29. leden 2016 Tak jsem stáhnul ten pack z ulozto a mapy vypálil normálně jako datové cd a ejhle podařilo se! Takže ta verze co jsem našel na tom gpsunderground byla nějaká špatná. Tak mám radost, že se to povedlo! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.