Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 2 týdny později...
Odesláno (upraveno)

Vypaloval jsem to rychlostí 4x, kontrola dat v pořádku a po zasunutí CD do rádia se to vůbec nenačetlo :(

Zkusil jsem jiné CD a instalace se spustila, ovšem po 15ti minutách to doběhlo do konce a napsalo to nekompletní nebo poškozené CD

Četl jsem tady o problému lidí, kteří při vypalování map na CD řeší problém s načtením, identifikaci atd.. Našel jsem na zahraničním fóru zajímavou věc, kterou jsem si ověřil, protože jsem měl stejný problém. Když dáte vypálit datové CD v Neru, tak se vypaluje modem 1, tzn. v UDF modu. A to je špatně... Je potřeba vždy vypalovat datové CD v ISO modu, pak to auto přečte a funguje to bez problémů. 

http://imageshack.cz/image/qP2

Upraveno uživatelem vodnar007
Návštěvník
Odesláno

Četl jsem tady o problému lidí, kteří při vypalování map na CD řeší problém s načtením, identifikaci atd.. Našel jsem na zahraničním fóru zajímavou věc, kterou jsem si ověřil, protože jsem měl stejný problém. Když dáte vypálit datové CD v Neru, tak se vypaluje modem 1, tzn. v UDF modu. A to je špatně... Je potřeba vždy vypalovat datové CD v ISO modu, pak to auto přečte a funguje to bez problémů. 

http://imageshack.cz/image/qP2

Ale já to vypaluju rovnou z iso souboru, a stejně instalace skončí chybou :(

Odesláno (upraveno)

Když jsem hledal mapy, tak jsem narazil na několik chybných verzí, které se chovaly, jak popisuješ. Bylo to také rovnou z iso souborů. Třeba máš jen špatnou verzi, neúplnou, poškozenou... Zkus to třeba stáhnout znovu jinde. Držím palce!  ;)

Upraveno uživatelem vodnar007
Návštěvník
Odesláno

Tak jsem stáhnul ten pack z ulozto a mapy vypálil normálně jako datové cd a ejhle podařilo se! Takže ta verze co jsem našel na tom gpsunderground byla nějaká špatná.

Odesláno

Tak jsem stáhnul ten pack z ulozto a mapy vypálil normálně jako datové cd a ejhle podařilo se! Takže ta verze co jsem našel na tom gpsunderground byla nějaká špatná.

Tak mám radost, že se to povedlo!  ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...