Spirit7511 Odesláno 15. září 2015 Odesláno 15. září 2015 Dobrý deň mám peugeot 307 break z motorom 1.6 hdi 80 kw a dnes sa mi stalo že som normálne išol na aute a z ničoho nič počas jazdy mi zasvietila kontrolka palivového čerpadla a chviľku po tom mi auto skapalo. Po nejakej dobe išlo naštartovat ale teraz počas jazdy stále svieti ta kontrolka a na palubnom počítači vypisuje chybu defaillant a syst antipollus. V čom môže byt problém dakujem veľmi pekne vopred za odpoved. Citovat
Přema Odesláno 15. září 2015 Odesláno 15. září 2015 (upraveno) bez dia je to...bohužel Upraveno 15. září 2015 uživatelem Přema Citovat
wampirecek Odesláno 29. září 2015 Odesláno 29. září 2015 Dobrý deň mám peugeot 307 break z motorom 1.6 hdi 80 kw a dnes sa mi stalo že som normálne išol na aute a z ničoho nič počas jazdy mi zasvietila kontrolka palivového čerpadla a chviľku po tom mi auto skapalo. Po nejakej dobe išlo naštartovat ale teraz počas jazdy stále svieti ta kontrolka a na palubnom počítači vypisuje chybu defaillant a syst antipollus. V čom môže byt problém dakujem veľmi pekne vopred za odpoved. Cauko v hlaskach co mam v tabulkach k pezotu je ta hlaska defaillant problem s imobilizerom Citovat
wampirecek Odesláno 29. září 2015 Odesláno 29. září 2015 Dobrý deň mám peugeot 307 break z motorom 1.6 hdi 80 kw a dnes sa mi stalo že som normálne išol na aute a z ničoho nič počas jazdy mi zasvietila kontrolka palivového čerpadla a chviľku po tom mi auto skapalo. Po nejakej dobe išlo naštartovat ale teraz počas jazdy stále svieti ta kontrolka a na palubnom počítači vypisuje chybu defaillant a syst antipollus. V čom môže byt problém dakujem veľmi pekne vopred za odpoved. Ked mi das mail poslem ti preklady kodu je tam toho viac ktej hlaske Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.