lpangrac Odesláno 24. červenec 2015 Odesláno 24. červenec 2015 Ahoj všem, mám takový problém. Během jízdy se mi objevila hláška antipolution faul. Kamarád má diagnostiku delphi, která objevila neznámou chybu č.04008. Nevíte někdo co by to mohlo být? Děkuji Citovat
Fruktis Odesláno 24. červenec 2015 Odesláno 24. červenec 2015 (upraveno) Může to být cokoliv. Asi by bylo lepší to píchnout na origo diagnostiku a zjisit co to přesně hlásí. Jinak je to na kristalovou kouli:-) Jinak o antipollution fault je tu napsáno hodně. Edit: možná by stačil i jen modul elm327 a závadu vyčíst nějakým programem co je zdarma..já používám program piston na android...vycte aspoň originální kódy závad. Upraveno 24. červenec 2015 uživatelem Fruktis Citovat
Pekos Pavelka Odesláno 15. srpen 2015 Odesláno 15. srpen 2015 (upraveno) Ja som to mal jeden den a auto islo iba v nudzovom rezime, a samo to odislo, ani neviem ako. Zevraj to moze lambda sonda. Mam niekedy problem aj so senzorom hladiny oleja. Upraveno 15. srpen 2015 uživatelem Pekos Pavelka Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.