Guest Scratch Odesláno 15. červenec 2015 Odesláno 15. červenec 2015 Presne Tome. Proto jsem o tom psal. Opicka zee banany...... no a s tou pojistkou nakonec je to blbost. Prece ti neprihlasi auto do databaze aniz by nemelo povinny..... Citovat
brixtr Odesláno 16. červenec 2015 Autor Odesláno 16. červenec 2015 406 ksem prodal protože jsem potřeboval peníze abych něco zaplatil ne že sem na ní neměl ono kdyby nebylo přítelkyně tak bych ho ani nekupoval ale když už si děla ten řidičák... není v tom bazaru co jsem kupoval 406 mi nechaly nějakou převozní pojistku kterou pak zrušili když sem jim volal že to mam už na sebe Citovat
Guest Scratch Odesláno 16. červenec 2015 Odesláno 16. červenec 2015 Prevozni pojistka je jen podvod. V realu to auto pojisteny vubec nebylo..... mel jsem to uplne stejne kdysi.... Citovat
brixtr Odesláno 16. červenec 2015 Autor Odesláno 16. červenec 2015 Ajee tak to jsem mel kliku ze sem si to vyridil do druhyho dbe a nikdo me nestavel Citovat
Guest Scratch Odesláno 18. červenec 2015 Odesláno 18. červenec 2015 no me takhle frajer urazil zrcatko a kdyz jsme resili pojistku, tak jsme zjistili, ze cislo si nekdo vycucal z prstu kvuli policajtum...... Citovat
brixtr Odesláno 18. červenec 2015 Autor Odesláno 18. červenec 2015 tak to jsem měl fakt kliku jak na to koukam...no my sme to všechno oběhaly s tím že pojistku nechal do doby než sem mu dal vědět že už jí mam hotovou Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.