Bohouš Odesláno 22. listopad 2005 Odesláno 22. listopad 2005 Tak jsem se zase po návratu k netu docela pobavil - dobrá debata :roker Citovat
Hadra Odesláno 22. listopad 2005 Odesláno 22. listopad 2005 .....ale jaksi stagnuje..... čéče Bohušu, tys už mně dohnal ( a předehnal )v příspěvkách:o A to seš tady o nějakou dobu míň než já, že jo..... [upravil dne 22/11/05 Hadra] Citovat
Bohouš Odesláno 22. listopad 2005 Odesláno 22. listopad 2005 Hadra - hmmmm asi jo, nějak jsem přestal sledovat počet příspěvků..... Jinak jsem tu ještě takovej polozelenáč :D:myslim Citovat
John Odesláno 22. listopad 2005 Odesláno 22. listopad 2005 Původně zaslal: Bohouš 205 GTI Hadra - hmmmm asi jo, nějak jsem přestal sledovat počet příspěvků..... Jinak jsem tu ještě takovej polozelenáč :D:myslim Hold je vidět, kdo má hodně práce v práci..... ;) ;) :D Citovat
Bohouš Odesláno 23. listopad 2005 Odesláno 23. listopad 2005 Původně zaslal: John Hold je vidět, kdo má hodně práce v práci..... ;) ;) :D Cccccc já makám jako šroub........... Citovat
Hadra Odesláno 23. listopad 2005 Odesláno 23. listopad 2005 Původně zaslal: Bohouš 205 GTI Původně zaslal: John Hold je vidět, kdo má hodně práce v práci..... ;) ;) :D Cccccc já makám jako šroub........... zarezavělej:D:mrk Citovat
Vopičí Odesláno 23. listopad 2005 Odesláno 23. listopad 2005 :super Musím uznat,že tohle je vyvedená debata :super Citovat
Murdoc Odesláno 24. listopad 2005 Odesláno 24. listopad 2005 Panove se asi nudi a nemakaj.... To kridlo je asi lepsi vzit z Eskorta. Akorate to na 309 nevypada uplne nejlip, ale zalezi jak je udelany zbytek auta... Jestli si dobre pamatuju, tak je potreba ho prodlouzit a zuzit. Navic je potreba nejaky spodni kridlo ci deska ke ktere se to pridela (jestli se pletu, tak me nekamenujte....) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.