Přejít na obsah

Boob

Uživatel
  • Počet příspěvků

    236
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 206
  • Rok výroby
    2004

Profilové informace

  • Město
    Adamov
  • Stát
    Česká republika

Boob's Achievements

Pozorovatel

Pozorovatel (3/6)

4

Popularita

  1. Boob

    Pejskaři sem :)

    Čaky - 4 roky, kříženec.
  2. Boob

    OT: Felicia 1,6 nejde nastartovat

    Takže odpojit přívodní hadičku a vyzkoušet funkci čerpadla se nedaří - je tam na mě málo místa, ale pokusím se až bude venku trošku tepleji. Jinak benzín je branej na EO, ujeto na něj skoro půl nádrže. Jinak cívku jsem vydělal (vizuálně nikde naprasknutá není) a teď jen sehnat druhou a vyzkoušet. Je cívka pro 1,6 stejná s ostatníma feldama, nebo je třeba shánět pouze z 1,6? Dá se ta původní nějak proměřit, jestli je KO?
  3. Boob

    OT: Felicia 1,6 nejde nastartovat

    Tak jsem hledal, ale na převodovce nenašel. Dle diskuzí na netu má 1,6MPi snímač otáček v rozdělovači. Ten jsem pročistil, ale výsledek nijaký - stav setrvává stejný jako na videu. Je možné, že by mohl být KO právě tento snímač? Po pravdě se mi do tohoto auta nechce dávat ani koruna stylem pokus-omyl. V 03/13 mu končí STK a prodlužovat ji nechci. Chtěl jsem ho zprovoznit, abych ho eventuelně ještě za nějaký drobák prodal /auto bylo držák,ideál jako pracovní vůz, ABS, airbag.../, nebo v případě nezájmu alespoň dojel na vrakáč a nemusel platit odtah.
  4. Sice je můj dotaz OT,ale určitě mi dokážete poradit. Felicia 1,6Mpi r.v.96 nejde nastartovat - točí, už to vypadá že se chytá a nic. Svíčky jiskru házejí, hlavní kabel do rozdělovače taky. Pojistky jsou všechny taky v pohodě. Víc jsem toho nezvládl zkontrolovat, jsem v tomto laik. Ještě mám podezření, že by nemusel jít do motoru benzín, ale nevím jak toto zkontrolovat. Po otočení klíčku benzínové čerpadlo bzučí. Pro více informací jsem pořídil vydeo ze \"starování\" - třebas z něj podle poslechu poznáte víc. Video: Díky za každou radu
  5. Boob

    Parkování poblíž metra Opatov

    Díky za tip - je to jedna z lokalit, o kterých jsem přemýšlel. Jen pro upřesnění Hotel Opatov = Hotel Salah Sulaiman - Hotel Veritas /bráno dle mapy.cz/ a vedle je Auto Twin Opatov?
  6. Boob

    Parkování poblíž metra Opatov

    Díky za tip, ale přijde mi to od místa odjezdu už trošku z ruky. Odjíždíme z plácku naproti od P+R Opatov. Potáhnu s sebou lyže, lyžáky + velkou sportovní tašku, takže bych nejraději volil bližší místa - ulice viz první příspěvek.
  7. Mám jedne dotaz na znalé místních poměrů kolem metra Opatov. Odjíždíme v pátek kolem 6 hodiny busem od stanice Metra Opatov a vrátíme se na stejné místo v neděli večer. Potřebuji poradit, kde v okolí nechat auto. Na parkovišti P+R Opatov mají poplatek za noční parkování 120Kč + 20Kč za den, takže do neděle by to bylo 420Kč. Koukám na mapy a chci se zeptat, jestli je nějaké omezení parkování v okolních ulicích, jmenovitě Šalounova, Nad Opatovem nebo Lečkova - že bych auto nechal tam a zbytek došel. V případě že není v uvedených ulicích žádné omezení, myslítem, že kolem 5:30 by nebyl problém tady najít místo k zaparkování? Díky
  8. Takže reklamace vyřízena, chyba byla v ovladači. Už lítáme....
  9. Máš pravdu, blbě jsem měřil, opravdu je tam 9,02 V. Každopádně jej balím a du zítra reklamovat.
  10. Takže přes foťák ovladač paprsek neukazuje. No nic, už je sepsaný e-mail s reklamací, vrtulník zabalený v krabici a zítra to půjdu vyřídit. Každopádně díky všem za rady.
  11. Na ovladači A,B,C je - vyzkoušeno bez výsledku. Přes foťák jsem koukal při zapnutém ovládání a pokusu o zprovoznění, nic jsem na foťáku neviděl. Prosím jen o upřesnění, co dělat a co bych měl vidět. Baterie jsou po 2 v sérii ve 3 řadách. Napětí celku lehce přes 3V.
  12. Takže zkusím napsat další zjištění. Podle měření by měli být baterie OK (každá cca 1,60 V, celek 6 baterií 3,09 V). Vrtulník byl dnes nabíjen 2x po více jak hodině z ovladače (USB kabel ač v balení měl být - nebyl). Při připojení vrtulníku kabelem na ovladači svítí červená dioda. I po více než hodinovém nabíjení stále červená. Když odpojím nabíjecí konektor, začne dioda na ovladači blikat oranžovo-červeně. Zapnu vypínač vrtulníku a rozsvítí se na něm čelní reflektor. Na pokyny ovladače nereaguje. Spárován podle mě z dřívějška nebude, protože na ovladači je možnost tlačítkem čelní reflektor vypnout - nereaguje. Zkusím vrtulník znovu připojit na ovládač a znovu zkoušet nabíjet. Každopádně zítra půjdu na prodejnu reklamovat to neúplné balení (chyběl USB nabíječ a náhradní listy rotoru), tak si nechám poradit a zprovoznit to tam. Kdyby ještě někoho něco napadlo, neváhejte napsat :-)
  13. Tento postup jsem přesně dělal a to několikrát ale marně. Hlavní zádrhel je v tom, že když dám nové alkalické baterie do ovládání, tak ani s jedněma (energizer, duracell) nezačne blikat zelená dioda jak by dle návodu měla (ve chvíli když začne blikat, má se udělat výše uvedený postup a vrtulník je spárován), ale jen oranžová a při té se spárování nepovede. U prvních baterií jsem myslel, že by mohly být španý. Proto jsem dnes koupil jiný, ale a dělá to pořád to samý. Teď otázka, jestli jsem 2x po sobě narazil na špatný baterie, nebo jsem lama a dělám chybu někde já, nebo je něco s vrtulníkem.
  14. Díky za reakci, ale moc mi nepomohla. Přímo v návodu je postup spárování takto uveden, ale nedaří se a vrtulník nelítá. Na přímým slunci ho nemám - je určen do interiéru...
  15. Dostal jsem darem RC vrtulník Speeder 2, ale nějak se mi nedaří spárovat s ovládáním. Vrtulník nabiju, do ovladače dám nové barerie /energizer LR6 - na nabíjecí nereaguje/. První problém - dle návodu by měla na ovladači začít blikat zeleně dioda a pomocí stlačení páčky řízení rotorů do krajní polohy by se měl vrtulník s ovladačem spárovat a začít létat. I po vložení druhého typu nových baterií svítí na ovladači pouze oranžová dioda a spárování nelze provést. Nenapadá Vás někoho, co by mohlo být špatně?
×
×
  • Vytvořit...