Přejít na obsah

Jaromír 592

Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

Věci klubové

  • Rok výroby
    2006

Profilové informace

  • Město
    Brno
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Jaromír 592's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. Jaromír 592

    motor a zavady 807?

    To že odejdou vstřiky nebo turbo snad není o servisu.Ten nastupuje snad až po tom co se to pokazí.Nic jdu obhlížet dál. Dám na doporučení a hledám 100kw verzi. Díkec všem.
  2. Jaromír 592

    motor a zavady 807?

    No jdu od toho . Vypadá to že se nevyplatí riskovat. díky . Škoda že se do toho nemontovaly italské 2,4 jtd tyto motory snad neumírají.
  3. Jaromír 592

    motor a zavady 807?

    Omlouvám se blbě jsem to napsal.Je to autoklempíř.Dělal plechařinu na veteranech.Podle vin je to r.v 03 2006.Posledni zaznamy km v nejakem registru jsou 132000 v Roce 2011 registrace v cr 11.2012 Je tu někdo z okolíbrna kdo by mi nechal poslechnout motor na volnoběh? Popřípadě svezl? Zadarmo to nebude. Lahvinka morgena by se našla. mě se nezda kolísani otáček na volnoběh. Podle toho co jsem objevil zde na foru je to klasickej commonrail tedy princip Čerpadlo-> drv ventil-> rail-> vstriky otracky ridi ridici jednotka. Takže pokud logicky uvazuju je problem v tom že jednotka pořád vyrovnava otáčky ve větší míře.Je neco v systemu vstřikování = vstřikovač.Udělalo to po projeti po dálnici. Tím padem jdu od toho. Nebo je to něčím banálním?
  4. Jaromír 592

    motor a zavady 807?

    Diky, tak turbo je bolest většiny dieslů. Prakticky neznám naftu kde by někdo řekl že turbo je dobrý. Mam nyní itala 2,4 jtd 100kw tak tam se píše to samé.Čepy mám to samé mění se i s ramenem cena je +/- stejná. Možná ty vstřiky asi dokážou potrápit. jsou pěkně vzadu jestli se nemýlím. Tedy přístup jak k penězům. K čemu jsou dobrý elektrický šoupačky? Tohle má jen klasický mechanický.Jak moc složitý je namontovat kolejnice na příčníky na střechu? Má to phedra shodné s 807? Znáte nějaký servis v Brně kde by mi to přeprodejně prohlédli? Co peugeot na vídeňské?
  5. Jaromír 592

    motor a zavady 807?

    Jen že spousty lidí si myslí že čím vyšší cena tím je automaticky lepší auto. - blbost. Jen si bazarník nebojí říct o víc. Tohle prodává chlapík co renovoval veterány. Serisováno to bylo v ADS Lipůvka. Olej měnen po 10 tis km. Za dva roky to byly jediné investice. Proto bych rád objektivní názor. Tedy nebyl se na to někdo mrknout? Nebo dejsi pozor na řazení měly problémy ty a ty. Zatím jsem se dočetl že starší modely měly potíže se vstřiky protože na ně tekla voda platí to i zde rv 2006? Co způsobuje kolísání otáček na volnoběh? U benzínovýho forda to dělá volnoběžnej ventil tady to dělá konkrétně co? Čepy jsou klasika za kolik se dají sehnat nové a jakou značku by jste doporučili. Dají se zjistit KM z řídící jednotky? Co jednotka abs sleduje dobu provozu? Případně viděli jste někde na netu alternativu ? Klidně za víc mám limit na 170 tis. Podotýkam že nejvíc se mi líbí phedra. EDIT: http://www.tipcars.com/lancia-phedra/22-jtd-21673298.html toto je přesně ten případ kdy si bazarník nebo říct o víc. Tady ta cena byla do včerejška 124900 ;-) EDIT II : http://auta.yauto.cz/lancia-phedra-2-2-jtd-2049773.html a tady je ještě za starou cenu.
  6. Jaromír 592

    motor a zavady 807?

    Ahoj všem snad je to tu v pohodě nevím kam jinam umístit svuj dotaz. Líbí se mi phedra konkrétně tato http://auto.bazos.cz/inzerat/40541600/Lancia-Phedra.php. Pán ji má dva roky bez závad. Byl jsem se na ni dnes dívat jsou včudu oba spodní čepy. Parkovací asistent hází chybu a trochu tomu kolísaly otáčky. Jaký je názor na tento vůz?Je mi jasné že většina řekne že za 120 tis je to k ničemu ale já kupuju auto podle stavu ne ceny. Proto se ptám na objektivní nazor stavu. Dá se někde prověřit vin?
×
×
  • Vytvořit...