Přejít na obsah

Dzem

Uživatel
  • Počet příspěvků

    3
  • Registrace

Dzem's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. No toho jsem se právě bál, že 1.8 bude mít menší hmotnost bržděného přívěsu , 1300kg je celkem málo na tak velkou káru. Nafťáka moc nechcu, se spotřebou 6-7l bych jezdil dráž jak s 1,8 v plynu, nehledě na pojistku. No vidím, že to ještě bude dilema co koupit.
  2. Předem díky všem za odpovědi. Jinak ano dotaz zněl jak je to v TP, ale za každou zkušenost díky .Mě jde o to, že jsem kdesi na netu našel, že snad 1.8 ma jen 1300kg bržděnej,cěhož jsem se zalekl, chtěl bych tahat legálně tj. 400-550kg vozík + 900kg závoďák.
  3. Čaute lidi, uvažuju o koupi 406 v kombíku, mohli byste se prosím mrknout do techničáku Vy co toto auto máte, jakou má povolenou hmnotnost bržděného přívěsu??jak 1.8 tak diesly, všude na netu uvádějí něco jiného. Uvažuju o 1.8 a do ní plyn-znovu kdo má tuto kombinaci jakou má průměrnou spotřebu(můj tip tak kolem 8-9l co?)?? Chci toto auto na běžné ježdění a o víkendech bych za tím tahal vozík a na něm závoďáka.Toto auto se mi líbí desingově a hlavně prostor, takže i na spaní dobrý.Díky moc za pomoc při výběru.
×
×
  • Vytvořit...