Přejít na obsah

domil

Uživatel
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

domil's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. domil

    Klepání

    Na 99% kineťák poloosy.Já měl to samé.
  2. domil

    Montáž rádia

    Rámeček-redukci koupíš na http://www.vpcentrum.prodejce....audio hifi,za cca 180,-Kč.Jak vyndat starý už víš.Taky jsem měnil rádio za Sencor,dálkový se připojit nedá,možná nějakou redukcí konektorů,tojsem neřešil,bez něj to přežiju.Jo ještě jsem musel kouúpit anténní redukci,stará nepasovala.
  3. domil

    Bez Zvuku

    Tak jsem na to přišel,ale náhodou.Vybavenej,zkoušečkou kabelama atd.,zapojím rádio....a zvuk JDE!!!Tak jsem ho namontoval,vesele jezdím poslouchám,pár dní.Dneska ráno vyjedu,hraju.pak naložím věci do kufru,pustím rádio a ......nic.Napadlo mě otevřít pátý dveře a ....hraje-takže nalomenej kabel,ALE copak jsou repráky zapojený do série?Když upadne jeden drát tak nehraje nic?Divný ne?
  4. Mě se ozývá vrzání i když vytáčím kola na místě,zjistil že je vadné ložisko pružiny pérování/pr.str./.Pružina při zatáčení přeskakuje.
  5. Přestalo hrát origo-radio i přehrávač kazet,prostě bez zvuku.Rádio jsem vytáhl,konektory jsou v pořádku zasunuté. 3lidi,nezávisle,že to asi bude vadný výstup rádia.Koupil jsem nový Sencor na CD,zapojím a jsem zase bez zvuku,nejdou ani přední,ani zadní repro.co s tím je?
  6. domil

    Ruční brzda- jen jendo kolo

    U Bubnů se stává ,že zarezne \"roztahovací páka v čepu na pakně,pak brzdí jen jedna pakna.Měl jsem to u 309,teď mám306 a mám pocit,že ručka brzdí slabě,takže bubny dolů,vyndat pakny,rozhýbat páku a zpět.
  7. domil

    zarezlé zámky

    Zámky jsem "rozchodil"-párkrát prostříkl WDčkem a po dvou dnech za pomocí kleští(jemně)kývavým pohybem doprava doleva, chce to trpělivost ,ale už fungují.
  8. Nevíte někdo jak zprovoznit zarezlé zámky obou dveří bez demontáže příp.výměny.Prostříkal jsem WD sprejem a nic.
×
×
  • Vytvořit...