Přejít na obsah

spernoga

Uživatel
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 306
  • Rok výroby
    1999

Profilové informace

  • Pohlaví
    Nevybráno
  • Město
    Praha 8 - Kobylisy
  • Stát
    Česká republika

spernoga's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. spernoga

    Servis pro Peugeota

    Jak se ten servis teda jmenuje na té Praze 10? Já to zkusím a uvidíme zda má volno nebo ne. ;-)
  2. Ahoj, máte někdo dobrou zkušenost s autoservisem, který se zábývá francouzským koncernem a umí dobře odvést svou práci. Hledám autoservis v Praze 8 Kobylisích. Potřebuji vyměnit jen hadice od chlazení a garáž kde bych to mohl udělat už nemám. Předem díky
  3. spernoga

    Diagnostika

    Já bych vyzkoušel servis na Kladně to nejspíš bude pro tebe blíž než se harcovat přes celou Prahu. A v sekci to i kdosi chválí co se týká klimy. Jinak bych určitě nezkoušel autorizované servisy. !!!! I když jsem jim z počátku věřil, ale nikdy jsem v nich nebyl.
  4. spernoga

    kontrolka K autodiagnostika?

    Ahoj lidi,koupil jsem letos v březnu P306 Break v 1,6 a po výměně spotřebního zboží, jako je střední a koncový díl výfuku, rozvoďák, vzduch a olej filtr + olej, svíčk, kotouče + desky přišlo na další závadu. :-( Začala mi svítit diagnostika a auto na dálnici začalo náhodně škubat a příjdu si jako kdybych jel na 3 válce. Sice auto jde do otáček moc nerado, ale jde. Jinak to má 150 tis.km a je to rok 99. Na první diagnostice někdy v dubnu mi zjistili, že to dělá vstřik na 3 válci. Pro ověření mi to vynulovali a ať přijedu po nějaké době zda až mi diagnostika začne opět svítit. Asi tak po měsíci ježdění jsem to přivezl a vyměnili jsme vsřik, který to opět zahlásilo na 3 válci. Nějakou dobu to dalo pokoj a já se cíťil, že je vše v poho a že závada, je zažehnána. Chyba lávky. Před týdnem se mi to opět projevilo. Tak jsem nelenil a dal jsem auto do autorizovaného servisu se závadou diagnostiky a boucháním na přední nápravě. Tentýž den odpoledne mi volali, že našli přechodové závady a po vynulování řídící jednotky se jim neprojevili stejně tak bouchání přední nápravy. Jinak diagnostika prý vypsala vadnou cívku, vstřiky na 3 a 4 váleci a vadnou lambdu. Při odjezdu mi diagnostika začala po 20 metrech svítit znovu a to už jsem se na ně nakrk a odjel jsem. Nebyly prostě schopni určit a vyměnit rovnou konkrétní součástku i za třeba 6000,-Kč (když by to byla lambda). Myslel jsem si, že v autor.servisu příjdou i na špeky, ale spíš si jen vymýšlejí závady aby se mohli obohatit. Pokud by měl někdo nějaký nápad tak moc díky za tip.
×
×
  • Vytvořit...