Přejít na obsah

jenky29

Uživatel
  • Počet příspěvků

    72
  • Registrace

O uživateli jenky29

  • Datum narození 26.5.1980

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 508
  • Rok výroby
    2011

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Zemplínska Teplica
  • Stát
    Slovenská republika

Kontakty

  • Veřejný E-mail
    jan.kristan@azet.sk

Návštěvy profilu

1 894 zobrazení profilu

jenky29's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. jenky29

    Neradi automatická prevodovka

    Ono to už ide v automate, ale pri preradení, alebo podradeni na chvíľu preskočí kontrolka na manuál a potom opäť na automat. Prečo to vlastne robí?
  2. jenky29

    Neradi automatická prevodovka

    Ahoj, včera sa mi objavil problém na mojej robotizovanej prevodovke. Počas jazdy som si všimol že kontrolka prevodu začala svietiť v manuálne a pritom páka bola v automate. Auto som vedel využívať ale iba v manuálne. Neviete čo sa mohlo stať? Vopred ďakujem za Vaše odpovede.
  3. jenky29

    Akumulator

    Ahoj potrebujem vymeniť akumulátor na 508SW 1.6hdi 82kW r.v 2010. Viete mi poradiť aká tam ide. Mám auto s funkciou štart stop systém + neviem aká veľkosť tam môže byť. Stačí ju len odpojiť a zapojiť novú, alebo je to potrebné urobiť v servise kôli zápisu do RJ? ďakujem
  4. Filter mi menili v Peugeote. Dávali ho čistiť v nejakej firme s ktorou spolupracujú. Po výmene mi povedali že mám pokoj na 180 000km servisak hovoril že boli tam dve chyby. Upchatý filter a potom vstrek hlava 2. Vravel že môže byť aj nejaká chyba v komunikácii. Chyby vymazal a mam sledovať ci sa to bude opakovať. Ak ano mam ho ihneď kontaktovať.
  5. No dnes som bol v Peugeote. Čakal som 4 hodiny a verdikt. Elektrikár povedal ze treba meniť filter. V tom mu bolo povedané, ze filter sa menil pred rokom a bolo na ňom nabehaných 22 000km. Tak hľadal ďalej a našiel. Vraj vstrek 2 hlásil chybu. Povedal mi, že chyby vymazali a ak sa hláška objaví mam mu zavolať a bude potrebné meniť vstrek. Cena vstreku 250€ a treba meniť súčastne všetky!!! To fakt môže byť problemom vstrek?
  6. Jasne olej dávam presne ten ako má byt a mením ho každých 15tisic. A dík
  7. Auto som mal v autorizovanom servise priamo v Peugeot tak som zvedavý čo mi na to povedia. Ale som si istý, že sa filter je OK a budú meniť niečo + 100€
  8. Zdravím aj mne pred týždňom vyskočila hláška "risk of particle filter clogging see handbook" Zaujímavé je to, že som mal pred 12000 km nemení filter aj aditivum V servise mi povedali, že budem mať pokoj na 180 000km. Ďalšia vec ktorá mi nedáva zmysel je že upozornenie mi vyskočilo potom ako som prešiel 500km po diaľnici a prešiel do mestskej prevádzky. Neviete prečo mi to moja 508ma robí. Mám 1.6L 82kW
  9. jenky29

    vonkajsie spatne zrkadlo

    Zdravim mam tak isto taky problem. Prave spätné zrkadlo sa mi niekedy neotvorí. Nebude to ale slabou batrkou ako tu je spomenuté nakolko ak pri nom stojim tak pocut akoby v nom nieco preskocilo. Ako keby bolo nieco s ozubenim na motorceku. Mate niekto skusenosti akoby som si to vedel opravit. Navod ? Ďakujem
  10. jenky29

    žhavící svíčky

    Nazdar máš ešte postup na výmenu zhaviacich sviečok? Bol by som rád ak by si mi to vedel poslať. Do predu ďakujem.
  11. jenky29

    Nastavenie ručnej brzdy

    Ďakujem pani pozriem sa na to a poprípade nafotim
  12. Nazdar, skúšal som nájsť vo fóre vlákno s nastavením ručnej brzdy, ale nula bodov. Nemá niekto na od, alebo nevie ako nastaviť ručnú brzdu na 508SW 10/2011 zaberá mi až celkom hore. Vďaka za každú radu.
  13. jenky29

    Engine fault: Repair needed

    Nazdar neviem čo sa stalo ale vymenil som zadné brzdy komplet a kontrolka porucha motora zmizla. Auto ide ako má. Tak teraz neviem čo.
  14. jenky29

    Engine fault: Repair needed

    1.6 e-hdi 82kw
  15. jenky29

    Engine fault: Repair needed

    Ahoj, tak dnes som bol na rade asi ja lebo mi vyskočila hláška: Engine fault: Repair needed. Objavilo sa mi to po prvýkrát ako som auto tlačil hore kopcom cca 120/130 a potom to prišlo. Strata ťahu auta. Po rovinke OK ale ako náhle dole kopček tak rýchlosť išla rapídne dole. Po rovinke Max 120km/hVolal som do servisu tak jeho prvé otázky smerovali: svieti vám stop a druhá viete ísť viac ako 50km/h. Objednal má na 1.10.2019 diagnostika. Kto má skúsenosť čo to môže byť. Dosť sa bojom čo odišlo.
×
×
  • Vytvořit...