Přejít na obsah

wursttool

Uživatel
  • Počet příspěvků

    19
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 106

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Zvolen
  • Stát
    Česká republika

wursttool's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. wursttool

    Navigace v Peugeot 307 sw

    Nazdárek, tak ako fachčí ta preložena navigacia.? Pre mna ste frajeri, ked ste sa na to dali. Drzím päste:super
  2. wursttool

    Navigace v Peugeot 307 sw

    Super Katto77 držím palce, dasa vyskúšať tých 95%, poslinieco na skúšku. Díky:super:super
  3. wursttool

    Smrdí benzín

    Diky skusím to pod tými sedačkami, ako som písal auto bolo v servise pozerali aj aktívne uhlie pod blatníkom všetko bolo OK, ale benzín stále cítiť pri naštartovaní a jazde.
  4. Zdravim všetkých, mám taký dotaz, prí naštartovaní aj pri jazde smrdí benzín. Auto bolo v servise ale nic nenašli. Nemá niekto daku skúsenosť alebo nápad čo by to mohlo biť.
  5. Zváral si to už na dákom peugeote, či to bolo inakšie auto.
  6. Takto, v servise som sa pýtal na takúto možnosť, robili to na troch autách, zakaždým to prasklo na novo. Ja mám možnosť to zavariť v práci, viacerými možnosťami no moc tomu neverím. Liatina je liatina.
  7. Nevie dakto, kde by som ho mohol zohnať, lacnejšie nový stojí okolo 6000,- Sk. No možno to ešte skúsim zavariť v práci.
  8. wursttool

    vychrtol peugeot

    Nie motor som neumyl, bola to dáka softwerova chyba. Riadiaca jednotka vyhodnocovala plavak v nadrzi chybne a vlastne dosiel benzin. V servisu prehrali software v aute a bolo, este tam musim ist aby si auto stiahlo cez internet dake informácie z Francuzka.
  9. wursttool

    vychrtol peugeot

    presne tak posral sa, motor je tam 1.6 80 kW benzín, natočených má 137000 km ročník auta je 2003. [upravil dne 7.6.2007 wursttool]
  10. Dnes rano cestou do prace mi moja 307-ka SW odmietla poslušnosť, hoci som ju vcera vypuliroval. Jednoducho na križovatke, samozrejme najviac frekventovanej, zhasla a na paneli svietilo STOP. Naštartovat nie a nie za žiadnu cenu. Privolaný sevrvisák to tiež neoživil, tak mi mojho pažounta odviezlui do servisu. Stále nevedia čo tomu je. Neml dakto podobný problém. V servise mi chcú prepáliť softvér, ale či to pomože?!
  11. wursttool

    Podsvietenie radia?

    nie mam len RD3:myslim
  12. Neskušal niekdo zmenit farbu podsvietenia original radia s CD? Da sa to vôbec?
  13. Mozem tiez poprosit? na halakt@post.sk:papa:papa:papa
  14. no bol som sa prezvediet v peugote a povedali mi tam nieco podobne co spominal jardas, ale zapojit mi to neskusali. Chcem sa spytať jarino aký mas rozník 307-ky. [upravil dne 22.1.2007 wursttool]
×
×
  • Vytvořit...