Přejít na obsah

HOFi

Uživatel
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 407
  • Rok výroby
    2008

Profilové informace

  • Město
    Teplice
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

HOFi's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. HOFi

    dveře kufru

    Jan o této možnosti vím...
  2. Zdravím, rozbil se mi zámek na skle u dveřích kufru. Nevíte kde bych ho sehnal - v okolí TEPLIC?? jedná se o 407 SW! Díky
  3. HOFi

    Vady na 407 SW

    Zkusím teda ten vBitrate - mlhovky jindy jdou, ale v zimě nešli, když byla teplota vysoko pod nulou. Takže to automatem nebude. - Rok výroby je 2009 . Zvednout teda auto a zkontrolovat nápravnici a čepy?? Ty přední nápravy jsou nějaký divný. Nezdají se mi. - hledání použiju, ale jaký správný fulltext použít. ale díky aspoň za nějaké rady.
  4. HOFi

    Vady na 407 SW

    tak jsem se rad nedočkal...... a takových techniků....:(
  5. HOFi

    Rádio RT3, RT4, RT5

    Zdar!! Jestli jsem to z tohoto fora dobře pochopil, tak do RT3 stačí koupit tohle: http://www.stualarm.cz/produkt/55xcpg011-adapter-pro-ovladani-usb-zarizeni-oem-radiem-peugeot-citroen-most/aux-vstup/ povolit na dia a mělo by mi přehrávat MP3 z USB?? Jelikož mi teď nejdou některé MP3 přehrávat a přeskočí na další track.
  6. HOFi

    Vady na 407 SW

    RT4.... Přemýšlím zda nekoupit novou mechaniku
  7. Zdravím Vás, po delším užívání 407 se mi dostavili nějaké nedostatky: 1. nehrajou mi MP3 na CD - hraje jen některé, ostatní se přepnou. Je jedno jakou rychlostí vypálím nebo v jakém PC. 2. v zimě mi přestával fungovat vypínač na mlhovky. Teplota kolem 0 a šlo to. 3. pří rychlém přidání nebo rychlém brždění mi bouchne tupě pod autem. Netuším zda rameno nebo převodovka. Jedná se o automat. Oleje měněné před 15tis. km. další: 1. umí někdo nainstalovat připojení přes USB nebo přes AUX?? Kolik by to tak stálo?? Všem děkuji za rady nebo jakoukoliv pomoc.
  8. Mu zkusím napsat SZ... Díky
  9. Je tu někdo šikovný ze severu čech kdo by si pohrál s dia na RT4? Potřeboval bych se s ním o pár věcí poradit. Díky za radu...
  10. HOFi

    Mapy RT4/5 2012/2013

    Mohu požádat taky o zaslání map?? honza.hofik@gmail.com
×
×
  • Vytvořit...