Přejít na obsah

ancinc

Uživatel
  • Počet příspěvků

    36
  • Registrace

O uživateli ancinc

  • Datum narození 17.6.1983

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 605
  • Rok výroby
    1990

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Veselí nad Moravou
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

ancinc's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

1

Popularita

  1. ancinc

    Peugeot 605 Gutmann Royal look

    a to stím katem to se může ???? co na to řeknou na emisích a stk ??
  2. ancinc

    Peugeot 605 V6 '98

    čau fakt pjěkná kára mám podobnou barvu akorát motor 2,1 d bez turba takže to používám jen jako přibližovadlo po okrese jak to vypucuju po zimně tak pošlu foto ps: proč budeš lakovat kapotu?????
  3. ancinc

    Peugeot 605 Gutmann Royal look

    Bylo to těsnění pod hlavou????? co ta rozborka a zborka stála???
  4. Zdraíčko pánové mé 605 mají dohromady skoro půl století a samozřejmě už začínají kvést prahy paradoxně u té mladší víc tak jsem se začal oně trochu zajímat že bich si je do foroty pořídil a třeba po další zimě před STK vyměnil a vono nic nedostatkové zboží skoušel jsem i original peugeot a tam mi řekli že mají jen jeden levý a chtějí za něj neuvěřitelných 6200,- To asi spadly z hrušky!!! Volal jsem ještě nějakému pánovy do plzně který inzeroval spoustu dílů a ten taky nic. Nevýte někdo kde se dají sehnat ???? Má cenu je kuchat z aut na vraku poškodí se při demontáži??? dík za radu
  5. ancinc

    Rýchlomer

    já mám podobný problém tachometr (elektronický) si funguje jak chce nechával jsem proměřat čidlo na převodovce i tu krabičku která to převádí co je pod kastlíkem a to je ok takže to bodou budíky . Jó co bi jsme chtěli kdyyž ty auta mají už 20let.
  6. ancinc

    Peugeot 605 Gutmann Royal look

    čau a co ten motor co tomu vlastně bylo???????????
  7. ancinc

    Peugeot 605 Gutmann Royal look

    to jsou moje 605 a vzadu jedna 406 pro moju
  8. ancinc

    Peugeot 605 Gutmann Royal look

    Čus sem taky fanda 605 mám doma dvě jednu nesmrtelnou 2.1 holý D a 2.5 Td kterou jsem koupil na díly za 5000 a nakonec sem ji zachránil. Tohle téma jsem si pročetl uš asi dvakrát a skoukl snad všechny fotky sem tvůj fanda Gutmann se mi velice líbí dlouho jsi neposlal žádné foto a jak to vůbec dopadlo s opravou co tomu vlastně bylo??? posílám pár fotek mých kočárů
  9. ancinc

    budíky a páčka stěračů

    jo a ještě jsem se chtěl zeptat jestli někdo nedokáže podle vin zjistit stav tachometru anějaké info o autě než bylo v čr prý někdo na foru takový je nevýte kdo ???????
  10. ancinc

    budíky a páčka stěračů

    Dík o výkendu se mrknu na ten motorek kde ho najdu?? pod plastama jak je kabynový filtr?? S tou palubovkou jste někdo neměli někdo nějake problémy ať nekupuju další k ničemu. jo a ještě jsem se chtěl zeptat jestli někdo nevý kde se dají koupit nové prahy na stříbrném začínají hnít tak přemýškím o výměně
  11. ancinc

    budíky a páčka stěračů

    tož to nevým jestli by to spolupracovalo nemáte s tím někdo skušenosti??????
  12. Zdravíčko pánové sháním na svou 605 2,5td funkční přístrojovou desku kteá je pouze elektronická (nemá zezadu vývod na náhon tachometeru) podařilo se mi jednu s náhonem koupit přes bazoš řídil jsem se elektronickým ukazatelem paliva a ejhle nepasuje takže sháním elektronickou a prodávám s náhonem nevýte někdo o nějaké u mně v okolí už těch aut už nejezdí a ani na vraku není.. ta moje co je v autě mi ukazuje nesmyslnou rychlost správně začne fungovat až tak po ujetí 40 km a ne na dlouho tak nevým co stím náhonem v převodovce to není ani tou tou krabičkou která posíká impuls do přístrojovky dával jsem to auto el. přeměřat. Jo a stím přepínačem stěračů mám problem na 2,1 d starý model nějak té páčce nerozumím ciklovač funguje jak se mu chce, poloha dolů která si myslím měla setřít jednou tak funguje jen když ji celou dobu držím jinak se stěrače zastavý v jakékoli poloze když páčku pustím. na páčce je znázorněno nějaké časování stírání ale taky to nic nedělá a na konci je tlačítko jako houkačka a to taky na nic nereaguje tak su s toho jelen dá se na tom autě nějak nastavit ten ciklovač ???? Dík za každou radu Ancinc
  13. ancinc

    pár rad

    jo ještě jeden dotaz ohledně toho výkonu bavyl jsem se s pánem který mi to příští týden napichne na počítač a ten se mně ptal jestli auto hulí a mně to nehulí ani do kopce když tomu fest šlapu na krk on mi tvrdil že je to divné že tak starý motor už musí dýmit že je tam buď málo nafty nebo vzduchu ??? stalo se vám něco podobného???
  14. ancinc

    pár rad

    čaute vodu už mám vyřešenou bylo to vadné čidlo sahary i zmiňovanou dírku v termostatu jsem vyvrtal a zase spátky zanýtoval protože se auto nedalo zahřát i po 20km jsem tam pořád měl 60 stupňů teď jsem dodělal rozvody stály 2200 bez vodní pumpy což není žádná hrůza jen mně překvapilo že za něma je ještě jeden řemen ozubený z obou dvou stran ten se měl taky vyměnit????? a aby toho nebylo málo tak mi přestalo fungovat servo všichni mi tvrdí že je to čerpadlem dá se nějak vyskoušet??? protože u nás na vraku ho nemají a nové se mi kupovat nechce.
  15. ancinc

    pár rad

    čaute tak jsem zjistil že ta voda letí ven přepadovou hadičkou od expansky těsně před tím než zapne sahara hadice se netlakujů tak doufám že to není hlava ani těsnění když jsem odpojil saharu z čidla tak aby jela natvrdo a jel jsem do kopca tak to nic nedělalo ani ta voda nemizla takže si myslím žeto bude termostat nebo to čidlo pozdě spíná, nevýte kde je termostat??? a jaký prúměr dírky do něj navrtat???
×
×
  • Vytvořit...