Přejít na obsah

parker370

Uživatel
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 307
  • Rok výroby
    2006

Profilové informace

  • Pohlaví
    Nevybráno
  • Město
    Luleč
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

parker370's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. parker370

    Příčníky na hagusy

    Tak jsem zřejmě přišel na to, že to bude asi torx, akorát teď nevím rozměrově jestli 30 nebo 40. Pokud tento příčník máte někdo doma, podívejte se prosím a napište, díky.
  2. parker370

    Příčníky na hagusy

    Ten druhý kus je na fotce. Akorát v tom ztraceném je ještě v tom plastu na druhé straně než dáváš klíč zaražen ten jakoby imbus. A o ten mi jde.
  3. Mám dotaz, ohledně koncovky příčníků, viz. fotografie. Stalo se mi to, že jsem zřejmě koncovku špatně zajistil a ztratil jsem jí. Součástí koncovky byl i takový zvláštní kovový imbus, kterým se příčník odmontoval z hagusy. Je to originální příčník Peugeot s typovým označením 9616.R9. V Peugeotu mi řekli, že jako náhradní díl to koupit nelze. Nevíte někdo, kde to sehnat a nebo poradit čím mám nyní odmontovat příčníky, Díky za každou radu.
  4. parker370

    ELM327 peugeot 206 1.4hdi

    Ahoj Mugalobo, jak si pokročil s diagnostikou? Já jsem také koupil ELM 327 bluetooth a s diagnostikou ScanMaster verze 2.1 mě to píše to samé, že se nemůže spojit s řídící jednotkou.
  5. parker370

    historie podle VIN

    Můžete mi prosím zkusit zjistit historii servisu vozidla Peugeot 407, r.v. 2005. VIN VF36DRFNB21264683. Děkuji za brzkou odpověď.
  6. parker370

    Klíma

    Tak pokud se můžu podělit s mým problémem klimatizace, tak u mě je to tak, že se klimatizace naplní, první týden funguje bez chyby v druhém týdnu je slyšet s pod palubovky takové zvláštní syčení a třetí týden stále syčí i když spíná tak už skoro nechladí. Byl jsem s tím v servise a chybí tam vždy polovina chladiva. Už to měli v servisu, oddělaný přední nárazník vše prohlédli přes ultrafialové světlo a žádný únik nezjistili. Nový chladič klimy nechtějí hned dávat, když přesně neví zda to může být ním a také stojí 6.200,- bez DPH. Říkali, že jedna z možností je to nechat očichat nějakou čichačkou, kterou zrovna nevlastní. Prý to i můžou být řídké hadice. Neměl jste někdo taky takový problém? A to zvlaštní syčení, může být jen z toho důvodu, že je tam toho chladiva málo, nebo je problém pod tou palubovkou? Je to 3,5 roku staré auto a nečekal jsem, že s tímto budou takové problémy. A příští týden s tím vyráží do Chorvatska.
  7. Já mám motor 1,6 HDI 66 kw a FAP tam mám taky. Je to rok výroby 2006. Takže to není jen od 80 kw.
×
×
  • Vytvořit...