Přejít na obsah

Zdenda-1956

Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

Zdenda-1956's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. Jsem si to myslel. Moc děkuji za odpověď..
  2. Děkuji moc Měl jsme fotku 260 kB, o 10 více, než se smí.. Proto se to nechtělo nahrát..
  3. Chlapi, nevíte u tohoto vstřikování, k čemu slouží tato výpusť? Původně v originále na tom byla jakási krytka (čepička) a ta se ztratila. Teď to mám zaslepené, ale zdá se mil že to hůř startuje.. Nevítě někdo??? Děkuji moc za odpovědi.. p.s. ještě bych rád vložil 2 fota, ale vyberu je a nikde není tlačítko \"nahrát\"... [upravil dne 22.5.2008 Zdenda-1956]
  4. DĚKUJU všem odpovídajícím za vyčerpávající informace. Dnes to už asi nestihnu vše zkontrolovat, ale co nejdříve sem napíšu, jak jsem dopadl. Ještě jednou všem díky (!)
  5. Děkuji moc za odpověď, mám jako ty od Bosche Mono Jetronic. Trápí mě asi lambda sonda nebo škrtící klapka, nevím, proto sháním, jak na to sám a neplatit zbytečně tisíce za diagnostiku. Myslíš, že bych mohl ještě poprosit o nějaký blížší návod, jak ten registr závad vyvolat tvým způsobem (klíček + kontrolka na přístrojovce? - klidně lze poslat na mail). Moc a moc děkuju, už mě to trápí dost dlouho a chcu s tím něco už konečně udělat DĚKUJI MOC, ještě jednou. Pohodový den.
  6. Ahoj všici, na počátku se omlouvám za duplicitní téma, ale pečlivě jsem hledal a procházel jednotlivá témata a nejsme z toho všeho vůbec moudrý tak mě nekamenujte prosím. Jen bych se chtěl zeptat: 1) lze sehnat diagnostický kabel na P-205, 1.1 i, r.v. 1990 - kde a kolik stojí? 2) jaký použít sowtvare a lze diagnostikovat přes notebook? 3) kromě jiné cesty "vložit drát do diagnostického konektoru" existuje ještě nějaká jiná cesta, jak načíst závady? Děkuju moc za stručné odpovědi, ať hledám jak hledám, někdo říká, že to jde a někdo že zase nejde.
×
×
  • Vytvořit...