Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Servis - Liberec, Jablonec nad Nisou, pripadne Praha


filoyof012000

Recommended Posts

Ahoj

 

Koncem roku jsem koupil P807, 2003, 2.2 HDi 94 kW. Na tacho cca 210 km, auto opticky vypada pekne a zatim zda se vsechno funguje. Udajne byly delany i nejake vetsi servisni akce (spojka, mluvilo se o prepakovani steracu a nevim o cem jeste), bohuzel rozumne zdokladovano to neni. 

 

Byl bych rad, kdyby to nejakou dobu vydrzelo a rad bych udelal nejakou vetsi udrzbu, hlavne motoru. Nevim, kdy a zda byly meneny rozvody, v jakem stavu jsou vstrikovace (pokud pocitadlo nekeca, tak je asi cas na nejakou tu akci, repasi...) v jakym stavu je DPF (je-li pritomen) a podobne. 

 

Auto startuje a jede fine, v tom nespatruju problem, spotreba dle palubaku prumerna neco pres 8 (no s tim jsem i ochotne se smirit) ale radsi bych to ted poladil nez nekde zustat. 

 

Jedine, co mi trochu vadi je razeni (ale chod kulisy je trochu specificky u vsech eurovanu) a to, ze jednicka jde hodne blbe zaradit, pokud auto opravdu nestoji (coz nevim, jestli neni vlasntost). 

 

Poradte vhodny servis, kde by s touhle tehcnickou a specifiky eurovanu meli zkusenost idealne Liberec/Jablonec pripadne Praha. 

 

Chomutov a id Straki007 je teda pro me docela z ruky.. 

 

Diky

 

Honza

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Asi ti neporadím ale co vím co jsem zde vyčetl tak Straki007 je asi jeden z mála lidí který těmhle kárám hoví a řekl bych že udělat si výlet do Chomutova z Prahy není tak daleko (cca 110 km pokud mě paměť slouží )i v Chomutově jsou určitě věci které stojí za to vidět takže spojit užitečné s příjemným a ta vzdálenost je rázem nic.

Ale někde v Jablonci se někdo eurovany zabývá nebo zabýval protože tak dva roky zpět tady u mě byl chlapík který měl 807 a nechával ji servisovat někde v okolí Jablonce ale byl u mě jen párkrát a vždy volal když něco potřeboval a já na něj kontakt založil i se starým founem.

Upraveno uživatelem Vena garážmistr
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...