Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Hlavně bude dobře shnilé. Mám stejný ročník, také z Holandska, vím o čem mluvím ;) Já mám na tachometru 300.000km a to jsem ho koupil stočené o cca stovku ;)

Odesláno (upraveno)

Po telefonu mě bylo řečeno že koroze nikde není, samozřejmě to bylo po tel. Jak už jsem psal, auto jsem ještě neviděl.

Upraveno uživatelem Zdenda-406
Odesláno

Je to jen podle fotky, ale jednak ten horní držák je ulomený, je to vidět na fotce, sám jsem to kdysi měl na 406 taky ulomený protože jsem to koupil nabouraný, a ty spáry mezi kapotou a maskou s nárazníkem jsou znatelně širší a nelícují tak jako na pravé straně auta.

Pár let jsem lakoval a dopasovával auta v lakovně.

Odesláno

No, tak pokud to bylo bourané, tak jedině v tom Holandsku. Na cebii od roku 2008 není zmínka o pojišovací události. a Ten držák světla asi sám od sebe nepraskne, něco v tom asi bude. Zavolám majitelovi a zeptám se ho, na tyto věci.

Odesláno

mě třeba držák světla praskl sám od sebe....buď nějaká díra, nebo nevim...Ale byl v poho a pak jsem si všimnul že je prasklý. Takže podle držáku bych to zas tak neposuzuval. Ale jestli si z daleka, tak bych poprosil LORD_mapiv, ať se na to podívá a nemusíš zbytečně daleko jezdit

Odesláno (upraveno)

Po telefonu mě bylo řečeno že koroze nikde není, samozřejmě to bylo po tel. Jak už jsem psal, auto jsem ještě neviděl.

Když jsem sháněl 406ku pro bráchu, ŽÁDNÝ bazar mi po telefonu neřekl nic jiného než tu píšeš (ani když jsem obvolával inzerující soukromníky). Po dojezdu k autu v 90% stačilo sahnout na prahy pod zadními dveřmi a mohlo se jet o dům dál :papa

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno

Ano, nejlepší je to vidět osobně, jelikož z fotek nic špatně dopasovaného jako Šalda nevidím, ale samozřejmě jeho názor beru v potaz. Zkusím napsat lord mapiv, třeba se nějak dohodnem pokud bude mít čas.

Odesláno

Když tedy na to budete koukat, tak určitě proklepat ty prahy (častá nemoc řešená i tady na klubu mnoha majiteli 406ek) a taky se podívat na přední hranu kapoty - nad chladičem new model rád hnije

Guest servisman
Odesláno

Každá bouračka není v evidenci ,takže tam by nemusel najíti nic. Nicméně ohledně koupě aut je tady pár rad na fóru a nejsi zde první den. Jednak už máš jednu406 tak nějakou zkušenost máš.

Odesláno

Jak jsem psal, podle fotky se to špatně odhaduje, naživo je to vždy nejlepší. Jen se mě prostě ten levý předek nezdá. A origo světla by měli být tuším Bosch.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...