Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Kolik je vás tu co nezná předsedu Peugeot clubu?


Pepito

Recommended Posts

No to že nikoho neznáš to se dá snadno napravit. Každý kdo sem přišel poprvé tak nikoho neznal . Fakt je že když jsi působila jako " šéfka " tak je to asi trochu jinačí pocit nikoho neznat než pro úplnýho nováčka.   A to že nemáš Pezotka no tak to si myslím je ten nejmenší problém. Myslím si že spousta lidiček tady je kvůli té partě a to že se původně sešli kvůli autům je pro spoustu z nich jen hezká historie.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No já jsem tady " chvilku " asi jsme se trochu víc minuli ve zdejším působení. Sraz se mi nepovedl zatím žádný protože bohužel " Pán Bůh bankovky ne..re a ty ostatní jsou chátra líná takže musím do roboty svátek ne svátek pracovní den víkendový bez rozlišení. Ale i přesto si myslím že jsem tady našel pár lidí kteří když bych potřeboval a zavolal bych jim tak si troufnu říct že by mě ve štychu nenechali.  Teď podzimní sraz budu řešit přespříští týden až budu mít v nové práci po 20 nočních denní a budu moct zajít za šéfem do kanclu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 1 minutou, P607Olda napsal:

Netopýrko, zdravím! Sice jsme se nikdy neviděli, ale je to památka na staré časy.

Ahoj Oldo! No vsak byly doby, co jsem byla na P-C foru i na srazech pecena-varena. :D Pak jsem zmenila praci a uz to vubec neslo - prvni rok jsem odjezdila 27 sluzebnich cest. Uplne jsem z P-C zmizela. 

Taky zdravim, doufam, ze se mas fajn. :super

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No netopýr nejsem, zatím nejsem ale tak každá práce má něco do sebe no a holt jsem nastoupil do období kdy nejsou lidi a manažer to řeší tím že " svýma " obsazuje noční kde je víc práce a na denní se případně povolává externí firma.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak to máte docela opak ,to u nas spíše ve výrobě když do jc potřebují ,tak své na ráno a večer at si užijí externisti,ona ta noc co si budem povídat na zdraví moc nepřidá,ještě ,že už ji nějaký ten pátek také nedělám. Už bych z ní měl hrůzu na ni jít. Jo když mi bylo cet,tak se u nás dělalo 120hod,přepočítaných na 170-180hod, noční byla jen od 22 do 4 rano pak do 14 ranní,to byla desítka a odpo klasika 14-22,dělalo se 1-15 a 15-30 v měsíci volno. To byly zlatý časy ve firmě. Se dělalo z roku jen půl.

Ted si taky nemůžu stěžovat. Jen to denní ježdění do Paky,protože nás režisty odstěhoval mimo jc,ale zase auto k dispozici a když se nám tam nechce být ,tak se jede dom.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 6 hodinami, Netopýrka napsal:

...ani me neprekvapuje, ze tohle napsal zrovna Mr. SCRATCH.... lidi se holt nemeni :-D

A co je spatne? Ze jsi fotogenicka? To je i Adela. Radsi to reknu uprimne, tohle bylo mozna moc uprimne. Ale i tak nevim proc bych se mel menit :D, jako zacit lhat? :D. Aspon te ten prispevek na foru ozivil, nebo spis me nekdo prasknul :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 18 hodinami, Milan+ napsal:

Tak to máte docela opak ,to u nas spíše ve výrobě ......

   No problém bude v tom že nedělám ve výrobě. Ale v ČSA Technics což je servisní organizace ČSA a víc práce je zkrátka v noci když jdou eroplány domů. Přes den musejí býti oceloví ptáci ve vzduchu a ve světě protože sedící éro nevydělává.  Proto se obsazují noční šichty na přetahu raději kmenovýma protože když by byl problém tak se řeší jednodušeji než když problém vyrobí externí firma.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...