Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

A proč sis neobjednal JBL při objednání auta?

Eltone, auto jsem neobjednával, byla to nabídka ze salonu, jinak JBL bych tam "přikupil" :-)

Odesláno

Možná by stálo za to pořešit raději pořádné akustické vytlumení dveří a případnou výměnu hlavních měničů. Možná potom zjistíš, že všechny tyhle kejkle se subwoferem jsou napikaču.

JJ, přední měniče jsou v poho, hrajou měkce, zato zadní to je jako z ťamanského dvojčete, už jsou vyměněny, pořídíl jsem komponentní HERTZ a výškáče jsem umísnil dozadu na lem kufru - paráda. Nyní řeším umístnění aktiv SBW pod přední sedačku spolujezce, až bude hotovo, připojim foto.

Odesláno

Eltone help!!!  :cool:  Koupil jsem na Aukru JBL repro dopředu. Jsou dvoupásmové, s výhybkou. Prosím, nevíš, jestli jsou výhybky v origo elektrice? nebo když sundám tapec ve dveřích, tak kabely k repru jsou už jen pro basáky? a ty výškáče v palubce mají jen kondík v sérii? dík za info :myslim

Odesláno

díky Eltone  :roker , už jsem to dneska vyměnil  ;) ,využil luxusního počasí a rozebral přední dveře. Ty origo repráky jsou faaakt dost z laciného kraje, výměna - i když zatím bez vytlumení, dopadla radikálně dobře  :cool: . Ještě se vrhnu na zadní, až se objeví nějaká solidní nabídka.

Takže - aspoň pro moje 30let ve WERKU unavené uši, je opravdu výhodné aspoň v předu vyměnit originály za cokoliv výkonnějšího. :roker  :super

Odesláno

Kterak dobře zatlumit dveře? Mno 5008ku asi nikdo nenafotil, takže dodnes ani nevím jak dveře rozdělat, ale jeden známý perfektně poladil dveře na Laguně II a III, tak se zkus podívat na Renault forum, tam je i odkaz na perfektní fotogalerii a vlákno, jak postupoval. Pokud by se to udělalo takto i na 5008ce tak možná nebude potřeba kupovat "nesmysly" alá JBL repro :)

Odesláno

BFG - origo repro jsou opravdu "bez magnetu", neříkám, že jedině JBL zachrání situaci, ale já se prostě zamiloval do té 206 a bylo rozhodnuto :mrk .

Stejnou službu by v mém - nevytlumeném případě, udělaly i jiné modely - Gladen a jiné :aut .   Teď nakoupím špunty, které nepřežily demontáž tapecu, nějakou tu tlumící hmotu - ještě nevím, která postoupí do užšího výběru a s chutí do druhého kola!

Pár fotek je na AHIFI.

Eltone - bez JBL ani ránu!!!! :papa

• O 5 měsíců později...
Odesláno

Ahojte, aky typ JBL repro ste davali dopredu? Je ten kabel vo dveroch uz cez vyhybku?

Odesláno

angel1 - vyměnil jsem jen repro ve dveřích, výhybky jsem neřešil a hraje to v pohodě :-) na tlumení jsem se nedostal, ale všichni kolem říkají, že po vytlumení bude zážitek ještě větší :mrk 

• O 2 týdny později...
  • O 1 rok později...
Odesláno

Tak 5008 hraje opravdu strašně, takže taky budu provádět update, nejdřív dveře pak sub. 

nemáte někdo parametry k subwooferu? přemýšlím nad ním, ale asi bych dal svůj zesilovač bude to jednodušší, ale potřeboval bych vědět +- výkon atd... 

a Fotku jak je origo sub umístěn?  v SB vypadá že je někde v kufru, tady píšete že je pod sedačkou spolujezdce. 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...