Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Android radio do 307


Rutu

Recommended Posts

Zdravím , 

 

chcel by som sa opýtať , že či má niekto skúsenosť s android rádiom v peugeot 307. A ak áno , tak že či funguje ovládanie pod volantom a palubný pc. A o aký typ rádia ide.

Ďakujem za odpovede.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mám obavy že nic takového na trhu nebude. Jediné co se dá pořídit je krabička která nahrazuje CD měnič do které se dá vložit SD karta nebo USB flashka. Ovládání pod volantem bude fungovat ale na displeji se nebudou zobrazovat názvy tracku, jen čísla disku a skladby. Nebo pořídit něco s FM transmitterem a posílat to do rádia přes FM. Ale ten zvuk je podstatně horší a někdy se musí i přeladit na jiný kmitočet a hlavně bude fungovat pod volantem jen hlasitost.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 1 měsíc později...

https://scontent-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-xpt1/t31.0-8/1547909_683071935077127_628288600_o.jpg
Mam tohle radio po předchozim majiteli. Horni obrazovka ma byt dotykova ale už dotyk davno nefunguje. To mě štve, protože tam je vestavena i navigace, takže nemam jak tam zadavat adresy :( Ovladani pod volantem k těm radium nebude fungovat. A palubni počitač mužeš taky pak zahodit...Ale ma to 2 vstupy na sd kartu( 1 na navigaci + 1 na soubory), vstup aux, mini USB a přehrava to filmy.....Nejlepši je 2DIN radio, zachovaš tim palubak nahoře, ale nebudeš mit přehradku pod radiem, pokud ji maš teda :) Sehnat se daji na aliexpresu :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj.

 

- môžeš kúpiť bluetooth receiver (príjimač) a zapojiť ho do AUX vstupu na rádiu. Ja som si kúpil z dealextreme a funguje v poriadku, myslím, že má normálny čistý zvuk (link dolu). Podporuje to A2DP protokol, to znamená, že z android telefónu streamujem hudbu v digitálnej kvalite do bluetooth príjimača a odtiaľ po kábli do rádia. Pre toto riešenie samozrejme nefunguje AVRCP, čo je protokol, ktorý implementuje funkcie play, pause, stop, next a previous. Inými slovami, skladby prepínam na telefóne. Ako je to s handsfree telefonovaním neviem, myslím, že to nepôjde...

 

- môžeš kúpiť pár plošákov od RcJoyCon, ktoré sa zapoja mezdi OEM rádio ovládanie (páčky na volante) a zdroj zvuku - tablet, telefón, počítač, či notebook schovaný pod sedadlom... Ide o celkom pokročilé riešenie s dobrou konfigurovateľnosťou. Reakcie na jednotlivé povely je potrebné nastaviť pomocou dodaného software. Samozrejme už existuje doplnkový sw ako navigácia, prehrávače, počasie atd, viac v odkaze č. 4.

Ak by ti chýbal nápad, v odkaze č. 5 je mnoho zaujímavých projektov...  :)

 

Ako som spomenul, ja som šiel cestou bt receiver, hlavne pre jeho nízku cenu, takže s RcJoyCon nemám skúsenosti.

 

1. bluetooth príjimač

2. oficiálny web RcJoyCon

3. videoukážka pre peugeot páčky, sony rádio a pc

4. doplnkový sw Centrafuse

5. tablet/pc projekty prevažne z USA

Upraveno uživatelem YoungJoe
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Rád by som ale nejako vyriešil nižšiu hlasitosť AUX, neviem aké sú možnosti, možno niečo ako predzosilňovač. Druhý problém, ktorý ma trápi je rušenie i keď za jazdy to nie je tak počuteľné. Keďže BT je napájaný na el. okruh auta, asi prichádza rušenie odtiaľto. Pri napojení na externý el. zdroj je všetko ok.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...