Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Funkční GSM bankovnictví. Ono totiž ne ždy má člověk přístup k internetu. Nemluvě o tom, že se mi kvůli jedný službě, kterou starší člověk zná a ovládá na obyčejném mobilu nechce toho člověka strkat do chytrých mobilů... Ona totiž v jednoduchosti je krása...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Právě, že nechci nic pro chytrý telefon, neb máti nemá, nový jen kvůli jedné službě, ke které se ne vždy dostane pořizovat nebudu, natož, abych jí s tím učil a sotwarově jí to opečovával - přecijen je to mnohem náchylnější na chybné zacházení (dostane se někam, kam nemá a nebude se umět vrátit a já nejsem vždy po ruce). Nechci nic internetového, neb ten není k dispozici vždy. Proto GSM. Neposkytuje sice takový komfort, ale pro zjištění zůstatku a provedení nějaké platby, či převodu je to zcela dostačující. Jednoduchost je pro mě prostě zcela zásadní.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jedine se kouknout nekde na netu jak vypada to GE GSM jestki by ji to vybovovalo. Osobne si teda GE drzim kvuli bankomatum ale to uz je asi jina pisnicka. Jak znam GE tak aplikaci budou mit za x let takze tam by to klasicke GSM bankovnictvi mohlo nejakou dobu vydrzet.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já mám ČS.Ti mají Servis 24,na který chodím přes "hloupou" Nokii C2-01.Mám sice i smartphone,ale právě kvůli tomuto jsem si nechal tu Nokii.Přiznávám,jsem trochu paranoik a smart věcem v tomto ohledu nevěřím,hlavně z důvodu bezpečnosti děravé jak síto :D Jinak přes ten servis 24 uděláš parakticky cokoliv na účtu.Automat ti řekne zůstatek,mobilní platby,jednorázové příkazy atd. a pokud by to nestčilo,tak tě přepojí na živého bankéře.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

GE aplikaci má ale je to pouze převedená mobilní stránka. Nemusíte nic instalovat ale stačí když zadáte m.gemoney.cz a je to to samý. Celkově je to nepoužitelné a je potřeba potřeba ověřovací SMS takže nekolikrát překlikávat a nejdou posílat příkazy a nebo jen ze šablony. Obsluha je prostě katastroální a to už i ten GSM banking je lepší.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mám ČS a v podstatě si mohu vybrat zda chci používat internetové bankovnictví nebo si např.pokecat s operátorem.

GSM bankovnictví funguje bez problémů a nepotřebuješ k tomu žádný chytrý telefon a ani žádnou aplikaci, stačí ti pouze heslo, které se ověřuje přes automat nebo opět přes operátora.

Všechna čísla nutná k práci v GSM bankovnictví máš normálně na papíře. Tam, kam by se maminka potřebovala dostat - platba, převod penež, zůstatek na účtu, inkaso aj. ji dovede přes tlačítka telefonu automat a poté si může vybrat jak bude dál pokračovat - buď to to zvládne přes automat a nebo se přes tlačítko telefonu spojí s operátorem a ten jí pomůže. Jak už někdo psal, celá služba se jmenuje Servis 24. 

Upraveno uživatelem Honza z Nera
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nebyl by link na popis toho u ČS? Já to tam prostě najít nemůžu. Jak GSM baning funguje víme dobře. Máti to používá a já obbčas taky. Právě, že vidím podstatnou výhodu v tom, že není potřeba chytrý tlf ani připojení k netu. Pro staršího člověka a pro případ, kdy není v dosahu net je to dokonalé řešení.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo, to vím, jak to funguje. Máti to provozuje už dlouho a někdy, ne zřídka, i já, právě kvůli dostupnosti intternetu, kerý prostě všude není... Jen mě zarazilo, že přes web jsem to nenašel. Takže bych poněkud pochyboval o tom, že by to aktivně nabízeli, tedy že spíš nechávaj "dožít" to, co je a směřujou k ukončení týhle služby.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...