Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Splněný sen S16


Honza1977

Recommended Posts

Jinak o víendu proběhla zajímavá projížďka s kamarádem co si udělal v 38ti letech úplně stejnou radost jako já..akorát že s BMW 318iS coupe, a byla to prdel. Mně po km napraskla zpuchřelá palivová hadička...a jako na potvoru přímo ta co už vede do vstřikovací lišty nebo jak se tomu říká...každopádně to chcalo přímo na motor...no prdel. Krizové řešení nůž a šroubovák to vyřešily...dočasně (vyměním hadičku za novou tento týden). A pak jsme dojeli do V. Popovic že uděláme společnou fotku, a od jeho BMW smrad jako prase, brzdil předním kolem i když nebrzdil. Tak jsme se smáli, že musíme jezdit na výlety jen s asistenční sližbou. Fakt prdel.

post-50470-0-12325300-1429644833_thumb.j

Upraveno uživatelem Honza1977
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

opravdu moc krásná 306! a ta barva je úžasná!  :papa

Díky moc...no nezlobil jsem se, že jsem po dvou letech sehnal auto zrovna v týhle barvě. V DE bylo pár v takový tý vínový..ale v podstatě za stejný prachy jako tohle a už takový zubožený. Jinak....to jsi asi Ty kvůli komu jsem za boha nemohl sehnat žádnou pěknou 309 GTi viď...všechno skoupíš....dělám si prdel :D

Upraveno uživatelem Honza1977
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky moc, no popravdě není moc co oceňovat. To že jsem levej a raději vše nechám udělat v servisu..za to se tady, když čtu vlákna jiných zajímavých aut, spíš stydím. Tak rád bych se do toho všeho pustil vlastníma rukama, ale znám svoje limity (výměna oleje, filtru, svíček..a končím..ha ha..) a tak to beru. Nechci něco zkurvit..udělám si sám jen drobnosti ale zbytek raději nechám na servisu, a pak se s radostí svezu s autem který funguje. Srabárna, já vím :myslim  A navíc, už teď mě manželka měsíc proklíná, a kdybych ještě  každej den v 19h zahučel do garáže..no nevím nevím.. Takže tak. :)

 

Ocenuju to ze ji chces zachovat v tak peknym originalnim stavu - nekteri se do toho pusti vlastnima rukama proto aby usetrili a udelaj vic skody nez uzitku takze tohle muze bejt dvousecny a nevidim na tom nic za co by ses mel stydet :D Hlavni je radost z jizdy a z auta jako takovyho :-P

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jsem ani netušil, že k tomuhle autu existovala taková pěkná příručka přímo a jen pro XSi a S16....z Italie jsem k tomu měl servisku a manuál ale ten je jako ke standardní 306ce, kde vlastně ani nic o motorizaci s16 nebylo, tohle jsem si koupil na e-bay a navíc v angličtině takže si kromě obrázků i něco přečtu :) .

post-50470-0-58127800-1429989891_thumb.j

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 1 měsíc později...

Tak mám nový upgrade... "novou" zadní nápravu..teda spíš její "repasi". Nebylo to prej "tak hrozný"..ale když mi ukazovaly ty vymontovaný díly docela jsem čuměl. Až budu mít nějaké přebytečné peníze (koncem léta..?) chci udělat ještě komplet tlumiče přední i s uložením a zadní, a to pro změnu nechám zase na někakém autorizáku, koukal jsem v service boxu že to není vůbec taková raketa jak jsem čekal. Ale už jen teď s tím "zadkem" to jezdí zase o něco jinak...

Já se asi zamiloval.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 týdny později...

Super rada, diky :-) Urcite, to hodlam praktikovat. Ber to, tak ze jsem zacal Peugeotem zase jezdit po nejakych 18ti letech...takze se jeste trochu hledam. Byl jsem zatim slovy ve dvou servisech, ted mi Kuba doporucil, tak zkusim a kdyz to bude faj tak zustanu. I pro me by to bylo jednodussi :-)

Upraveno uživatelem Honza1977
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud netrvas na tom ze nad servisem musi viset velkej lev tak jeden slusny servis je na Harfe http://www.autoservistrnka.cz/ a S16 umeji :cool:

Sice tam nedostanes kafe ale ma to jine, podstatnejsi vyhody... no nektery dostanou i to kafe :D  :D

 

Mimochodem dali Ti pri repasi do napravy maznice?

Upraveno uživatelem Vvitty
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...