Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Splněný sen S16


Honza1977

Recommended Posts

Určitě, kola nechám to je jasná věc, nebojte ;) Na tomhle autě zůstane vše tak jak má být, prachy budu investovat do toho aby bylo auto v dobrém stavu, než to jakkoli vylepšovat. Jo a omlouvám se, že jsem zatím nepřidal další fotky ani info, ale bohužel mi Pežotek stojí od útérý v servisu AV Car, dal jsem to na celkovou prohlídku, olej v motoru, převodovce, filtry, rozvody, a pár dalších "drobností" co tam byly (termostat  asi "nedovíral", čerpadlo ostřikovače...), a trochu se to kouslo protože jim poslali špatnou rozvodovou sadu, správná přijde z FR až zítra ráno, takže hotové bude auto spíš až v úterý. Pak rychle STK, emise a na úřad...a pak bude už snad klid na to se pořádně projet, nafotit a podělit se :)  Nakonec, vzhledem k tomu jaký je teď počasí mi  to zpoždění až tolik nevadí..

Upraveno uživatelem Honza1977
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

SV 24: omlouvam se, pisu z mobilu a nejak jsem odklikl co jsem nechtel. Na Tvoji 309 jsem samozrejme narazil, ale tusim tam nebyla tehdy napsana cena, a z textu jsem odhadoval ze by asi predstava o cene byla dost vysoko...tak jsem ani nevolal. A tak to skoncilo koupi tehle S16 :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak dnes vyzvednuto auto ze servisu, po rozvodech, olej v motoru, převodovce, filtry, svíčky, vyměné hadice od servo-nádržky (trochu to rosilo), nový termostat chladicí kapaliny, palivový filtr, nová hlavice řadicí páky (byla naprasknutá), nové čerpadlo ostřikovače, lambda sonda a pár dalších drobností. Taky jsem dneska odpoledne stihl dovozovou STK, tak už jen přemoci ty úřednický flákače na magistrátu. Na to se chystám zítra nebo v pátek. Je to trochu na dýl než jsem počítal... :(

Jinak dneska jsem to konečně pořádně projel s vědomím nových rozvodů a nového ohřátého oleje, cca 200 km a už jsem zamilovanej až po uši .. ;)  Když jsem přijel, manželka na mě koukala jako na mimozemšťana. Moc moji radost nesdílí. :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jj bude mít asi full servis, aspoň teď na začátku, prvních pár let....to je to prvotní nadšení... :)  V AV Car jsem jim udělal jak jsem to pochopil asi menší atrakci, i kluk ve skladu od kterýho jsem pak kupoval klíčenku a tašku na povinnou výbavu se mě při placení ptal kde jsem to sehnal a chválil a chválil...nebudu lhát že to nepotěšilo.  Jinak STK by to nakonec prošlo, i emisema, a to prý i bez té basy Pilsner Urquell..slovy technika emisí ma "ještě hodně zdravý srdce" a na STK hledali, hledali, a nenašli nic moc... Tak snad to nebyl z mé strany úlet, po těch  letech shánění bych byl opravdu smutnej kdybych koupil nějaký vrak.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No máš u mě někdy pivo..trefil jsi to skoro přesně. 19400.--  Ale když jsem to počítal, tak bych jinde moc neušetřil pokud vůbec...poptával jsem toho víc vč. menších servisů, a tohle mi vyšlo nejlíp. Tak snad tam na něj byli hodní a moc to tam nezmrvili. Teď nebyl čas ptát se kdo je kdo...příště už se poradím tady a nechám si určitě doporučit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Moc pekny jak kdyby sjelo z vyrobni linky pred par dny ;) Ocenuju Tvuj pristup :super

Díky moc, no popravdě není moc co oceňovat. To že jsem levej a raději vše nechám udělat v servisu..za to se tady, když čtu vlákna jiných zajímavých aut, spíš stydím. Tak rád bych se do toho všeho pustil vlastníma rukama, ale znám svoje limity (výměna oleje, filtru, svíček..a končím..ha ha..) a tak to beru. Nechci něco zkurvit..udělám si sám jen drobnosti ale zbytek raději nechám na servisu, a pak se s radostí svezu s autem který funguje. Srabárna, já vím :myslim  A navíc, už teď mě manželka měsíc proklíná, a kdybych ještě  každej den v 19h zahučel do garáže..no nevím nevím.. Takže tak. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...