Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Znojmo - nejstrašnější ubytování kam má paměť sahá


Recommended Posts

Tak jsem byl dva dny ve Znojmě a mám za sebou dva negativní zážitky, které se domnívám, že je dobré zveřejnit (aby se třeba někdo taky nespálil).

 

První "zážitek" byl oběd v restauraci Morava na náměstí. Výběr relativně normální, ale ani jedno ze tří jídel (svíčková, moravský vrabec, těstoviny dle šéfkuchaře) nebylo to, na co by se naše chuťové pohárky mohly těšit (moje brdlíky by mohly v pohodě sloužit jako puk na hokej, zelí na talíři bylo studené). Nejstrašidelnější ale byla točená "PRÝPLZEŇ" - kyselý pivo jsem ochutnával poprvé a ani jsem ho celý nedopil.

 

Když jsem viděl penzion, který nám škola zarezervovala - šly na mně mrákoty. Barák přímo u semtaforu na hlavní street procházející Znojmem, místo restaurace herna, kde se cigaretový kouř dal krájet - to je http://www.penzioncentral.cz/. Cesta na pokoje šla přímo kolem hospodského WC a dým z herny promísený s vůní klozetů se táhl až k pokojům. Kolem půlnoci přišel dio vedlejšího pokoje zřejmě připitý chrchlající tvor, který si na spaní pustil TV tak, že nás všechny vzbudil - naštěstí než jsem se rozhodl vylézt z vyhřátého pelechu, dostal rozum (nebo mně někdo předběhl) a TV zmlkla.

 

Znojmo je hezké město, ale zmiňovaným dvěma podnikům dopobručuju vyhnout se MEGA obloukem. Na večeři jsme si pochutnali v http://www.restauracenaceske.cz/ a to byl velice příjemný zážitek

Upraveno uživatelem Medvěd
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dík. Ubytování zajišťovala a platila škola. Požadavek sociálek na pokoji byl splněn a bylo to kousek od gymplu, kde výjezdníci oba dva dny fungovali. Asi se nedá udělat nic jinýho, než sl., co to zajišťovala, upozornit, že znovu fakt ne (z fotek holt smrad nepoznáš).

 

Jinak Znojmo jezdíme běžně na den - spaní tam bylo vyjímečné.

 

Jo a co nás fakt dostalo, to byl Klobásový ráj asi 10 km před Znojmem. Sice klobása vyjde hrubě přes 100,- Kč, ale těch druhů ......

 

a ta chuť .....

 

http://mhkytka.cz/fotoalbum/01-akce--vylety/klobasovy-raj/#photo_5081

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...