Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Dobrá restaurace


KUBBACHER

Recommended Posts

Horizont. Je to výpadovka na Hranice, na konci OL je Peugeot, před ním doleva směrem na Sv.Kopeček a za viaduktem vpravo. Je tam arboretum, u toho prodejna stromků, krásnej park a restaurace. Cenově náročnější, ale fantazie. Jinak třeba Restaurace ve Vsisku atd...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V praze bych vedel o jedny, Olomouc neznam. I presto mi to neda, Praha 9, Ujezd nad Lesy, ul. Starokolinska, jmenuje se STODOLA. Prostredi jedinecny, ceny jsou dobry, jidla vyborny (az na druhyho kuchare, ale ten uz se bude vyhazovat) a kdyz uz tam budete, tak se tam muzem sejit :-)))

Doufam ze me nikdo nevynada za reklamu, ale pokud by byl zajem, tak by se tam daly delat sraziky a mozna by sme se domluvili i na nejaky sleve

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Svího času přímo v Olomouci nebyl špatný Morgan (pizza) a hned vedle je irská hospoda. Je to vedle hotelu Gemo, pevnůstka.

Už jsem tam nějakou dobu nebyl, takže doufám, že se tam nezhoršily.

Pak přímo na dolním náměstí je \"Moravská chalupa\" (doufám že si to pamatuju dobře). Prostředí v celku solidní, kuchyně taky. Celkově hodnocení stylu lepší standart který neurazí žádnou přítelkyni ani milenku. Cenově to bylo podobně.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Osobně můžu doporučit restauračku nahoře v novém věžáku u nádraží, jak je regionální centrum. Tuším se to jmenuje \"Vyhlídka\" Ceny přijatelné, porce velké, jídla chutná, prostředí hezké a je to super za jasného počasí, kdy je opravdu daleko vidět.

:super

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Když jsem jezdil do Olomouce, měl jsem oblíbenou restauraci Big Ben (přejdeš - li od Drápala směrem k náměstí, tak uhneš do prvního průjezdu - dole je nějaká picerka a v průjezdu začíná jakási ulička - no a po levé ruce v prvním patře je ona restaurace) - jestli ovšem za těch několik let nezkrachovala, v dnešní době, kdy nevíš, zda na místě kde byla včera restaurace nebude zítra sex shop, je možné všechno.

Drápal také není špatnej (co se týče výběru jídel), ale určitě to není nijak hezká restaurace, spíš putyka s atmosférou.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

není to sice přímo v OL, ale podle mě skvělý je to U Matesa v Daskabátech (po starý na Lipál:)) levný, chutný, hezký prostředí (hlavně nahoře), běžný jídla + pár specialitek. Anebo v OL u Billy na Poetingerově nebo která je to přesně ulice je Mexická restaurace, taky gut:super

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...