Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

307sw 1.6


Kankys

Recommended Posts

Tak jsem nahrál novou fotografii :-) předchozí furt byla vzhůru nohama když se uploadovala i po úpravě.

Auto je rok výroby 2006,výbava klima, asr, ABS, El. Okna, origo rádio atd. Auto jsme koupily pač nám přibude malej špunt a do starého auta by jsme se nevešli. Auto má 126000 km tak snad ještě něco na jezdí, přešel jsem z Fabie a toto je úplně jiná liga. Už se těším na duben až na hodím alu kola.

Upraveno uživatelem Kankys
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No já se zase nestačím divit co se mi daří poslední dobou dostat za výkony z "blbé" 1.6 16V s pouhými 80kW co se ti nelíbí na výkonu gabriely?

maximálka 192km/h . . . i když  v TP je "jenom" 182km/h . . .

i když jsem ji "použil" jenom 2x-jednou když jsem koupil auto a chtěl zjistit kolik to pojede a pak když jsem honil sanitku,když vezli manželku do porodnice ;)

 

čekal jsem,že pojede víc(ale je to větší a těžší auto)

Upraveno uživatelem Gabriel 307
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

IMG_20150315_101929.jpg Tak už mám prvních asi 300km. A pocity zatím jsou pozitivní, jen auto má oproti fabii tužší spojku při sešlápnutí doufám že to není vada.Taká jsem si vši mnul když jedu a jak zvýším otáčky nad 2500 tak motor trochu změní zvuk. Také jsem chtěl vyměnit olej ale před startem auto hlásí olej o.k. tak nevím jestli měnit serviska byla poctivě vyplňována do 60000km pak bych řekl že se na ni trochu prdělo.

 Dnes jsem také kontroloval rezervu a ten systém je dost nemotorný, byl jsem špinavý jak jetel podle mě ji nikdo ještě nesundával. Hever byl zrezivělý ale promazal jsem ho a jde ale disk vypadá jak lešenářská trubka.Když jsem pak kolo vracel povedlo se mi ho zavěsit a vytáhnout ale bylo tak trochu šejdrem.Sem ho znovu spustil ale pak už se mi nepovedlo znovu zaháknout lanko za plast.tak jsem navinul lanko nahoru a rezervu jsem dal zatím do pytle a kufru.Fakt mě nebavilo pod tím po čtyřech lézt. Doufám že to lanko se nespustí když tam není kolo abych pak neodtáhl pár vík od kanálu  ;) Asi budu přemýšlet o  dojezdovým kole :myslim že bych ho vozil v kufru.Ještě jsem měnil žárovku H1 a pohoda nic nemá ne megana když se pomalu musí odstrojit půlka auta.

 Co se mi na autě líbí nejvíc vyšší posezení je z auta krásný výhled i se sním pěkně parkuje, jen zpátečka by mohla víc svítit.Město mám za 9,3 litrů to jsem tak ňák čekal v sobotu jedeme do prahy tak se těším na svezení po dálnici. 

Upraveno uživatelem Kankys
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ten olej a filtr určitě vyměn vždy píše oil ok když ho tam je dost ale v jakem je stavu to nejspíš nepozná,možná bych vyměnil i vzduchovy a palivový.

 

Na zpátečku by to chtělo asi lepší žárovku

 

Ale ta spotřeba 9.3l po městě nějak moc i na benzin né, jestli nejezdíš do 5km kolem komína ?  :)  Nebo to žere tolik normálně.

 

A rozvody byly měněné?

Upraveno uživatelem Lukaydo 407
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já používám příčníky zamykatelné, s nastavitelnou roztečí (uprostřed, ne na krajích, takže nikde nic nepřečuhuje), ale značku Ti teď z hlavy nepovím - až budu příležitostně (asi v pátek) v garáži. Kupoval jsem před lety v Praze a max. spokojenost (lyže i kola).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

já chtěl zjistit jestli je cajk. No a vypadá tak jako by byla na podvozku přidělaná ;) , ale dostat ji zpět  :grr. Jinak v úterý jdu  do servisu omrknou co bude potřeba tak snad to nebude hrozný jen v sobotu musím do Prahy doufám že vše bude o.k.. V práci už mě hrozily že by do toho nesedli a až po servisu a tak, ale jsou to rejpalové  :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...