Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Opuštěné Peugeoty


Print

Recommended Posts

Hele co sme s kamosem pochopili kdyz sme se bavili s borcem co to tam hlida tak to sou auta ktera magistrat odtahne do bechovic nebi je to uz dubec a oomud si po roce auto nikdo nevyzvedne tak jde do drazby ... drazi se stylem ze poslel obalku a komise vybere tu z nejlepsi nabidkou ... jen skoda ze jsme nezjistili jestli se tam muzem jit nekdy projit a proskoumat jaky skvosty tam maj ... ale pres plot zakrytej plachtou sme par suprovejch kousku spozorovali :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Aha, no tak to je Dubeč.

Byl jsem se tam takhle podívat na vrak Ritma, co tam mají. Je to rozpadlé auto, které našli na ulici, dali mu výzvu k odtažení a když prošla, tak ho sebrali. Na tom parkovišti pak stojí rok, jak píšeš. Čili ještě víc zpustne. Pak proběhne dražba. Vyvolávačka je minimální, ale má to několik problémů:

- to auto si nemůžeš přijít napřed prohlídnout jen tak. Teda můžeš, ale až teprve co se na úřední desce (webu) objeví informace, že půjde do dražby. Pak teprve se můžeš jít kouknout na konkrétní kus, ale musíš vědět úřední číslo.

- Nesmí se tam fotit a nesmí se tam ani jentak courat na čumendu.

- Pokud v dražbě vyhraješ, musíš za auto napřed zaplatit ekodaň a přihlásit ho na sebe a pak ho nechat sešrotovat (nebo za něj platit ručení). Což v podstatě vylučuje jakýkoliv využití těch aut. Jsou to vraky na díly, ale na díly je využít nemůžeš. Celý je to jen pro firmy, co se živěj likvidací autovraků.

K tomu Ritmu jsem se nakonec ani nedostal. Vloudil jsem se tam totiž pod záminkou, že si jdu prohlídnout nějakou toyotu, kterou vyvěsili na web dražby a na tý fotce právě stálo vzadu to Ritmo. Jenže mě dovedli k tý toyotě, kterou mezitím přetáhli jinam a dál mě nepustili.

Výsledek: jakmile se auto ocitne na jednom z těchhle parkovišť, jediná další cesta jsou pro něj hutě. Přitom jsou tam celkem pěkný kousky, který by šly zachránit - viděl jsem tam potenciálně perpektivní veterány. Ale je to úplně marný. :roll:grr:bojim

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No tak jestli má třeba potkanej motor tak to tam holt majitel odstavil a nechal .... To jí asi moc pěknej osud nečeká. Přitom je na pohled hezká, no..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 1 měsíc později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...