Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů


PetrJogi

Recommended Posts

Dobrý den.

Koupil jsem si 308 1.6 HDI 68 kw, mám hned několik dotazů. Doporučuje se výměna rozvodů a k tomu ještě další součástí, jakých a kolik by to stálo, hrubým odhadem?

Druhá věc je parkovací asistent, mám v palubním počítači zaškrtnuto, že je aktivní ale přitom couvám a nic se neděje.

Poslední můj problém je s ukazatelem aktuální spotřeby, když nejedu tak mi neukazuje nic jen    --   , ukazovat začne až když se rozjedu, proč mi neukazuje spotřebu na volnoběh? Rád bych znal tento údaj.

Děkuji za jakoukoliv reakci, vím že bych tyto informace vyhledal zřejmě někde na fóru ale už jsem tu strávil spoustu hodin pročítám informací a nemůžu se nějak dohrabat těch správných, tak se nezlobte .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, u jetého auta je dobré vyměnit rozvodovou sadu hlavně pokud nejsou jasné km. Víc ti k tomu zatím neřeknu. Co se týká parkovacího asistenta, tak jde asi o zatržení ve volbě palubního počítače pro setření zadního stěrače při zařazení zpátečky. Je to tam docela blbě uvedeno. Pokud by jsi měl park. asistent, tak musíš mít v zadním nárazníku čtyři senzory. Co se týká aktuální spotřeby, tak ta se při stání u peugeotů nezobrazuje.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj. Všeobecně rozvody: Peugeot uvádí výměnu po 240tis. km nebo kolem 200tis. km ( hlavně při ježdění v náročných podmínkách ) nebo se také doporučuje výměna po pěti letech. Jak psal Honza, pokud nevíš jistý kilometrový proběh, udělal bych výměnu. Silně orientačně je cena kolem 10ti.Kč i s prací ( někde se tu píše o prasklém bloku motoru po výměně rozvodů, tím chci říct, že je třeba udělat výměnu komplet ). Jistě ti poradí jiní.

Parkovací asistent: neporadím. To nevím.

Aktuální spotřeba: PSA všeobecně nezobrazuje aktuální spotřebu pokud vůz stojí jako třeba VW. Naopak při dojezdu na volnoběh se alespoň nějaká aktuální spotřeba zobrazuje, což třeba VW nemá. Tam se ukazuje nula.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 týdny později...
  • O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...