jarda.simkanin Posted March 5, 2015 Posted March 5, 2015 Závada rozvodna skrinka motoru: řídící jednotka nekomunikuje po síti CAN. Na co se mám mrknout? Díky Quote
jarda.simkanin Posted March 5, 2015 Author Posted March 5, 2015 Závada rozvodna skrinka motoru: řídící jednotka nekomunikuje po síti CAN. Na co se mám mrknout? Díky 307sw 1.6hdi rv2007 Quote
HonzaZ Posted March 5, 2015 Posted March 5, 2015 Auto je nepojízdné a něco nefunguje? Závada je trvalá nebo přechodná? Quote
jarda.simkanin Posted March 9, 2015 Author Posted March 9, 2015 Tak se pořád objevuje i po smazání. Nevite co je špatně? Quote
reznaluki Posted March 10, 2015 Posted March 10, 2015 Nic. Právě jsem vytáhl auto z Peugeotu. Měl jsem to na diagnostiku z důvodu nefunkčního snímače teploty nasávaného vzduchu. Během první diagnostiky se kromě této chyby objevila i chyba F000. Je to něco s komunikací po síti can. Po opravě se na diagnostice objevila zase a peugeot to neřešil a ani jsem na to nebyl upozorněn. Tudíž to nebude nějaká závada ale spíš je to o komunikaci s nějakým modulem který v autě v této konfiguraci není. Quote
Recommended Posts