Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Nefunkční blinkr v předním světlometu


qx123

Recommended Posts

V 2. 3. 2015 at 18:52, kirkiz napsal:

Mě tohle samý dělala 807, pomohla výměna objímky. Kupoval jsem ji nedávno v Peugeotu za 196,-. Objímka je stejná pro 307 i 807.

Můžete mi prosím poradit, také potřebuji objímky na 307, ale nikde pořádně nevědí jaké a já tomu nerozumím, kde v Peugeotu jste je zakoupil?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník

Já mám zkušenost, že u mý 807, bráchový C8 a ještě jedný 307 stačilo vyměnit objímy. Ale nabudu se přít, ať si každej dělá jak myslí :roker

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 4 týdny později...

Moc díky,jen doufám,že je to stejné 🙂 mám H7+H1+H1,po neděli vyzkouším.Já jsem ulomil kontakt na objímce na plus pól ke spodímu kontaktu žárovky a podle barev by to mohl být ten slabší do hněda,ten žlutozelený je určitě kostra,nebo se pletu?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ano. Přesně tak. Můžeš si na origo objímku nebo žárovku napájet drátky, zapnout blinkr, odpojit konektor, podívat se, kam ti ty kabely vedou (u mě kontakt přesně pod vstupem kabelu) a připojit je tam. Žárovka bude buď blikat, nebo blikat nebude. Já na to mám tento zkušební bazmek

DSC_0360.JPG

Upraveno uživatelem VojtouNerCZ
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@VojtouNerCZ  Máš na mysli LED blinkry nebo denní svícení do místa blinkrů?

Kdysi mě napadlo, že objímky blinkru by se daly předělat na plně LED osazené- uprostřed oranžové smd moduly a kolem oranžového světla bílé smd moduly na denní svícení. V podstatě by to fungovalo stejně, jak to dneska má každej moderní vrak. Při blikání by se denní svícení vyplo atp. Objímky by byly vlastní výroba, ale do světla by se mechanicky nezasáhlo. Nevim jak by to vypadalo a fungovalo, ale blinky jsou dost vysoko umístněné a denní svícení by tam k něčemu bylo - resp. být viděn.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@inoxingKoupil jsem toto. Nacvakl místo původní patice, kabely pomocí zlodějek proudu nacvakl na blinkry (kostra a ten béžový) a kabel od DRL napojím na krabičku, která je po nastartování auta sama zapne, po zapnutí obrysovek/potkávaček je sama vypne. Až mi ta krabička dojde, tak sem hodím video jak tov ypadá když si vzpomenu.
https://www.aliexpress.com/item/2x-Dual-Color-42SMD-5730-White-Amber-ice-bule-1156-BA15S-T20-7440-LED-Bulbs-For/32623947109.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.8ccc4c4dz533YK

Upraveno uživatelem VojtouNerCZ
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 3 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...