MatyBA Posted February 27, 2015 Posted February 27, 2015 Zdravím,zapojuji nové budíky do auta ale bohužel mi chybí signál otáčkoměru. Byl bych ale rád kdybych to měl funkční. Zde jsem našel, že existují dvě možnosti odkud natahnout signál, ta první je od řídící jednotky a ta druhá je od servisního konektoru. Od ŘJ to tahat nechci, nechci ji poničit a tak bych to táhnul z toho servisáku. Bohužel nevím kde ho přesně hledat, kdyby někdo byl ochotný a hodil mi sem fotku, kde to přímo je, bude mu vděčný!! Předem děkuju všem :-) Quote
Guest servisman Posted February 27, 2015 Posted February 27, 2015 (edited) stačí pohledati http://www.peugeot-club.com/topic/88732-peugeot-106-nefunkcni-otackomer-vyreseno-ční-otáčkoměr-vyřešeno/?hl=ot%C3%A1%C4%8Dkom%C4%9Br http://www.peugeot-club.com/topic/49393-106-otackomer-do-10áčkoměr-do-10/page-1?hl=otáčkoměr Edited February 27, 2015 by servisman Quote
MatyBA Posted February 27, 2015 Author Posted February 27, 2015 Díky za radu, ale toto mám přečetlé a znám skoro nazpaměť. Mě tam chybí ten drát, zkusím se podívat podle čísla ještě pořádně zda jsem ho nepřehlídl. Ale popravdě nevím jaké číslo hledat, někde jsem našel 425, někde 426 -> tak nevím. Pokud bych ho nenašel a tahal novej, chci ho tahnout od servisáku, ale nevim kde přesně ho najít. Jinak vidím, že bydlíš v ČB, dalo by se kdyžtak domluvit a za nějaký úplatek na to kouknout? Quote
kovy_s Posted February 27, 2015 Posted February 27, 2015 426 na ŘJ , tak to mám já už přes rok a pořád mi to otáčkoměruje Quote
Guest servisman Posted February 27, 2015 Posted February 27, 2015 MatyBA problém je že není nejtepleji a já nemám prostory a jsou lidi blíže k tobě jen se neozývají. Nehledě něco řeším a s časem nejsem a nevím jak na tom budu. Quote
MatyBA Posted February 28, 2015 Author Posted February 28, 2015 Já jsem v Netolicích, to jen kousek od ČB, takže není problém přijet. Ale když nemáš čas tak to chápu Quote
Guest servisman Posted February 28, 2015 Posted February 28, 2015 Já koukal podle bydliště ,tak jsem myslel že jsi od Tábora. Problém že schémata co jsem kdysy řešil 106 nemám ,ale nějak by se dalo pořešit. Quote
MatyBA Posted March 1, 2015 Author Posted March 1, 2015 Tak jsem dneska rozebral palubovku a kouknul po drátech –> drát číslo 425 nebo 426 chybí. Takže, odkud ho mám tahnout? Děkuju předem za rady :-) Quote
Guest servisman Posted March 1, 2015 Posted March 1, 2015 Jak bylo psáno od ŘJ motoru. Třeba je natažen a končí někde pod palubkou. Chce to proměřit ,zkouknout. Musel bych se podívaz,kde mám svá schémata. Quote
MatyBA Posted March 1, 2015 Author Posted March 1, 2015 No s tou řídící jednotkou jsem právě nesvůj, takže to nechám asi na někom kdo už to dělal. Nechci něco podělat :-( Kdyby jste měl čas, dojedu, přivezu vše potřebné a pokud to bude za nějakou rozumnou cenu samozřejmě zaplatím :-) Quote
Guest servisman Posted March 1, 2015 Posted March 1, 2015 Jak jsem ti psal věci bych nějaký i měl, jen nemám prostory a venku na parkovišti se blbě dělá. Quote
OK406 Posted March 1, 2015 Posted March 1, 2015 Přesně tak, na parkovišti to není ono + počasí. Quote
MatyBA Posted March 1, 2015 Author Posted March 1, 2015 To chápu, já taky dělám před barákem :-( Quote
Havlicek.Lukas Posted March 1, 2015 Posted March 1, 2015 (edited) kdyz pred barakem netahate celej predek i s motorem z kastle do kastle tak to jeste jde : do kolina to mas docela daleko no u me by se to delalo na zahrade Edited March 1, 2015 by Havlicek.Lukas Quote
MatyBA Posted March 1, 2015 Author Posted March 1, 2015 No Kolín je trochu z ruky :-( Stejně jdu v dubnu na technickou, tak to tak zatím nechám a pak už bude teplo tak snad někoho seženu. Quote
Recommended Posts