Richard.W2 Posted February 26, 2015 Posted February 26, 2015 V autě mám subwoofer ale říkal jsem si že by to chtělo doladit zvuk. Rozhodl jsem se dát repro a výšky do plata v combi, protože repro v zadních sloupkách je pouze pro zasmátí . Dopadlo to nad mé očekávání a jsem rád že se to povedlo, řezat jen tak do plata a pak ho vyhodit.... není to nejlevnější. Výsledek: dobrý basy a parádní výšky, oproti původnímu repru .. (bez subwooferu). Quote
Benžík Posted February 27, 2015 Posted February 27, 2015 Tahle deska a už vůbec ne roleta nejsou vhodný jako ozvucnice. Quote
Guest servisman Posted February 27, 2015 Posted February 27, 2015 Ale zase lepší než ta chrastítka v zadním sloupku Quote
F.I.K Posted February 27, 2015 Posted February 27, 2015 Osobně bych spíš všechny zadní chrastítka vyhodil a zainvestoval do předních... Quote
Guest servisman Posted February 27, 2015 Posted February 27, 2015 Není problém to hodit do zadních dveří. Už jsem to viděl a nebylo to špatné. Taky jde o jakou kategorii řidiče jde zda mu je 20 či 50 let. Quote
Recommended Posts