Jump to content
  • Aktuální cíle darů

Je možnost zjistit majitele dle SPZ ?

Recommended Posts

Posted

Ahojte,

dnes ráno se mi stala taková věc . Jako každé ráno , jedu do práce a z boční cesty vyjel červený golf . 

Měli jsme od sebe docela velký rozestup. Každopádně jsem ho začal dojíždět , jelikož jel asi 40 a co neudělal , vybrzdil mě . Naštěstí jsem ho neťukl ale ten zamnou to taky zabrzdil jen tak . 

Pak dotyčný zrychlil a jel jinou cestou než já .

Jak na sviňu , až zítra mi dojde kamera do auta :/ 

Jde nějak zjistit dle SPZ majitele ? nebo je potřeba zajít na policii a tam se optat ? Nikam se mi chodit nechce , jen mě zajímá jeho jméno . Tady se znají všichni , tak mu chci poděkovat za to jaký to je de*il .

Díky

Posted

Jediný o čem vím že se dá najít podle RZ na netu  jestli je auto pojištěné. U pčr nepochodíš a ani když by jsi tam měl dobrého kámoše. Do registru se totiž ukládá kdo do něj nahlížel.

Posted

... Tady se znají všichni , tak mu chci poděkovat za to jaký to je de*il .

Když se tam všichni znáte, tak byste i mohli vědět, kdo jezdí jakým autem, ne? :myslim

Guest Scratch
Posted

Nejlepsi reseni je jet za nim dokud nezastavi..... ale nemusi to byt nutne nejeefektivnejsi reseni. Dnes me malem sejmula 307 a pan mi ukazoval ze ma prednost kdxz prejizdel z leveho do meho praveho pruhu....byt z hlavni u bulovky tak porad on vjizdel z hlavni do prubezneho pruhu....pak u bulovky si ani nevzal listek jak mel nasrano v gatich....

Posted

Kdyby to byl červený peugeot tak by to bylo snažší . Bohužel těch golfů v červené je tady poměrně dost v okolí. Když už jsem si dnes myslel že jsem ho znovu potkal , ale byl to diesel.

Ten co jsem viděl měl vzadu 1.6 nikoliv TDI