Jump to content
  • Current Donation Goals

mechanizmus stieračov - Porucha?

Recommended Posts

Posted

Ahojte, na mojom peugeote 406 Break 2.0 HDI 90 RHY sa mi stala nepríjemná vec v daždi mi nejako ruplo v prednej časti a zrazu mi nejde pravý stierač. Ľavý funguje skoro normálne, ak nerátam že ide ako besný lebo pravý stiera senzor. Čo sa mohlo rozsypať a aký je tam prístup? máte niekto nejaký nápad, musím to zajtra opraviť Ďakujem  :papa  :papa  :papa

Guest servisman
Posted (edited)

Demontuješ stěrače pak plast pod nimi a dostaneš se k mechanismu stěračů. Docela dobrý přístup. Jen občas problém ty ramínka sundat.

Já si kdysy s tím pohrál abych to promazal tu je foto jak je to venku.

post-7382-0-48553400-1424719106_thumb.jp

post-7382-0-85050300-1424719227_thumb.jp

post-7382-0-33150900-1424719258_thumb.jp

Edited by servisman
Posted

tak stierače a celý mechanizmus je von...

je tam na tom strede pokašľaný ten plastový klbik, a to je asi problém ... teda tá čiapočka

dá sa to kúpiť? vypadáva mi to z guličky.....

Guest servisman
Posted

Pochybuji že by se dalo něco takové koupit, dalo by se to opravit ,aby jsi mohl jezdit a pak jedině sehnat na vrakovišti.

Posted

Ďakujem chlapci, vyčistil som to premazal vazelínkou  :bacha  troška očistil a poskladal otočil som tie plastové lôžka tak že na motorček som dal dobré a na stierač som dal tú horšiu a ešte som trošku vyplnil púzdro namotaním teflónoveho tesnenia. tak hádam to niečo vydrží. Ale už to nabudúce pôjde ako po masle aj potme  :papa