Robnav Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 Zdravim mam peugeot 307 hdi 79kw a ztratil vykok jako byl jel na 3valce... vstriky to nejsou uz se vymenily a porad nic... po zatahnuti rucni brzdy pri jizde to zaclo blbnout jinak pretim ne ... hazim soubor z diagnostiky Navr peu.pdf Quote
HonzaC2 Posted February 24, 2015 Posted February 24, 2015 No to je hotová hitparáda. Hlavně si myslím, že s ruční brzdou to nemá vůbec nic společného. Vidím tam 3 okruhy problémů: - s teplotou chladící kapaliny (možná jen elektrika) - aditivace FAPu (zanedbaná údržba) - problém s motorem (prověřit tlak nafty - naftový filtr, regulátor tlaku a potom tam píše o tlaku a jeho nesouladu - váha vzduchu, snímač tlaku za turbem, turbo - tady ještě může být problém buď přímo s turbem a nebo jen s jeho podtlakovou regulací - prověřit podtlakový okruh). Samozřejmě to nemusí být vše vadné, ale prověřit. Jo, možná ještě EGR, ten je u tohoto modelu tuším taky ještě podtlakový bez zpěštné informace o poloze - mohl by být zasraný. Možná zajet k někomu, kdo dělá s diagnostikou Peugeotu a rozumí tomu, než jen takhle vyjet chyby. Navíc některé z nich by mohy být staré a už i neplatné. S tím tlakem nafty a vzduchu by bylo právě dobré, kdyby ti někdo zkoukl měřené hodnoty za běhu motoru - jak už jsem psal, někdo kdo tomu rozumí Aditivaci - to bys měl trochu vědět ty sám jak na tom jsi. Zda máš FAPoff a máš to nějak ošuleno (v tom případě asi špatně) nebo ti jen došlo aditivum a nebo tam máš závadu na čerpadle aditiva, případně snímači množství aditiva. Quote
Robnav Posted February 24, 2015 Author Posted February 24, 2015 děkuji za odpověď už jsem to odvezl .... a auto mam chvily nedávno jsem koupil Quote
Recommended Posts