Jump to content
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Posted

Napadá vás někoho jak natvrdo nastavit například na Loco 2 wifi pouze v normě N? aby se staršími normami se nemohl nikdo připojit.

Děkuji za nápady.

Posted

A/N je u 5GHz... 

O co ti přesně jde? Pokud o klienty, kteří se mohou k téhle mrše připojit, tak to filtruj přes MAC adresy ne? ;) plus skryté SSID a vypnutný DHCP ;) A máš jistotu, že se ti do toho nikdo chtít dostávat nebude

Posted

Jde mi o to aby se k tomu nepřipojovalo starší zařízení, které nemám N.

Takže jsem myslel, že prostě zapnu tak jako na jiných AP jen normu N a bude to. Ale je to sice v menu, ale šedivé.

Asi pro 5 GHz

Posted

Mohu být zvědavý, proč nechceš někoho s G nebo nedejbože B ve své síti? Není to fuk? Jsem laik a zajímá mě to, co všechno lidé nepotřebují :)

Má to nějaký vliv na bezpečnost či rychlost?

Posted

Pokud se ti připojí někdo s G (jiné snad už se vůbec nepoužívají) tak nemůže jet rychleji než 54 a bohužel tak zpomalí všechny další co by pod N mohli jet na 150.

Posted

Tak si povol jen zařízení s Nkem přes MAC control jak jsem psal výše a nikho jiného do sítě nepouštěj ne? 

Posted

Jenže já tu síť musím nechat otevřenou. A nemůže se povolovat každé zařízení samostatně. Je to v jedné škole.