Jump to content
  • Aktuální cíle darů

Dá se někde zjistit majitel telefonního čísla?

Recommended Posts

Posted (edited)

Prudí mě exot volající z čísla +420 776 xxx xxx, bohužel ale neumím správně googlit a tak jsem nezjistil nic víc, než že volačka je Vodafonu. Může se samozřejmě jednat o předplacenou kartu - pak se majitel dohledat nedá, ale kdyby šlo o paušál .... - existuje něco jako tlf. seznam, kde by bylo možno legálně (nebo třeba i pololegálně, kdyby se tu ztřeba vyskytoval někdo, kdo by do seznamu u Vodafonu mohl nahlédnout a přes U2U mi info hodil) zjistit na koho třeba chodí faktury?

Edited by Medvěd
Posted

Jde konkrétně o to, že si ze mně včera nějaký "srandista" udělal hodně zvláštní legrandu, kterou mi zkazil docela zásadní část soboty. Z nějakých indicií je mi jasný, že to musel být někdo z práce a tak bych potřeboval vědět odkud vítr fouká a koho eventuelně chytit pod krkem.

Posted

Uz nokia 6300 dokazala blokovat konkretni cisla co se tyce toho blok listu..

Posted

Medvěde, kdyby ti všechny možnosti selhaly, tak mi pak kdyžtak číslo pošli a můžu tam zkusit zavolat a zjistit o koho se jedná (kdysi jsem v tom bejval dobrej, tak si to můžu ověřit, jestli tomu tak nadále je :)) ...

Posted

No on jen blbec by dělal takové věci ze svého čísla. Tím chci říct, že pokud je to chytrý blbec, tak si na to pořídil předplacenku.

Posted

Když se tam Medvědovi číslo zobrazilo, tak to právě napovídá tomu, že by to nemusel bejt chytrej blbec .... :D

Ale je fakt, že to mohl bejt blbec s nápovědou, která mu poradila, že si má koupit oskartu ...

Posted

Čeho se to týkalo? Prudící debilové mají zpravidla předplacenku... Pak nezbývá než jej prostě zablokovat a trpělivě čekat, jestli ji třeba za rok nepoužije jinde, kde by se dal dohledat a spočítat mu to i s úroky.

Posted

O co se jednalo?

Dotyčný mi poslal SMS s textem: Kde jste pane Svoboda? To mam jet vlakem? Byli jsme dohodnuti, že me v 16 hodin vyzvednete pred domem. SMS bez podpisu dorazila v sobotu v 16,45, akorát když jsem, přijel na návštěvu k Péťovi.

Moje reakce byla: Dobry den, vůbec netuším o co jde. M. Svoboda

a následně přišla druhá SMS opět bez podpisu: Vase vymluvy me vůbec nezajimaji, v pondělí to s vámi vyresim u ing. (a jméno kvestorky) - čímž mi dotyčný jasně sdělil, že je ze školy.

Žádného zmeškaného výjezdu jsem si nebyl vědom, přesto ale - co si budeme namlouvat, člověk je tvor chybující - jsem musel minimálně hodinu procházet veškeré staré maily, jestli nemám něco fakt zapomenutýho a potvrzenýho v odeslané poště. Když jsem na číslo ze SMS volal, dotyčný ho nebral ani z pracovního ani z mého soukromého telefonu a nezvedl to ani o hodinu později Péťovi.

Docela rád bych zjistil onoho "žertéře" z práce, abych mohl vymyslet nějakou protiakci

Posted

Hm, pěkný. To tam někomu ležíš v žaludku? Aby si na tohle někdo kupoval jen tak předplacenku... No nic, počkej si, jestli to číslo někdy někde nepoužije.

Posted

Na takový hajzly se musí razantně.

Nedávno jsem řešil něco podobnýho na manželčinym e-mailu a mobilu. Nadávky a výhrůžky evidentně z práce. Sepsal jsem "Podezření ze spáchání trestného činu" a poslal jsem to na ten e-mail společně se screenama zpráv a  dodatkem že ještě jeden e-mail či SMS a podám to.  Je to to možná už rok a je klid. 

A klidně bych to podal, když už to bylo sepsaný.

Posted

Přemýšlím cca nad tímto:

Vážený. Vzhledem k obtěžujícím SMS, které mi z Vašeho čísla přišly v sobotu jsem rozhodnut počkat do pátku 27.2. na Vaší omluvu nebo po poradě s právníkem zajdu na oddělení PČR a Vaše číslo označím jako obtěžující kontakt (důkazy mám). S pozdravem xxx

ale taky je možný, že to pustím k vodě

Posted

To zní hodně rozumně  :super

Přece jenom to zase takovej vejžblebt, aby se s tím hned běželo na PČR není. Je fakt, kdyby byl dotyčnej trochu hrdina, tak ti to alespoň zvedne, nebo srabáckej hrdina alespoň ještě napíše. Ale dějou se 100% horší věci.

Posted (edited)

Počítej se všemi variantami:

- je to někdo z vedení školy, roztržitý a cholerický, podle tónu SMS i pomstychtivý

- je to někdo ze školy, kdo ti chce uškodit - naštvat

- další mě nenapadá, snad že je to děcko někoho ze školy, anebo nejspíše student

V podstatě si zkus představit, jaké konce mohou nastat:

- zchladíš si žáhu, vynadáš mu (veřejně ve škole) a máš nadosmrti nepřítele

- hádku prohraješ a on tě vyštve ze školy

- necháš to tak a je vše OK. Někdy příště se to možná rozuzlí, možná se tomu zasmějete a zapijete to.

- pokud to byl student, tak nemá cenu to řešit

Předpokládám, že je to někdo z vedení, kdo má právo si zavolat auto. Běžný kantor asi ne. Takže předpokládej, s kým si to rozházíš, když to nevyjde. Aby to neskončilo odchodem ze zaměstnání - tvým. To je jedna z variant.

Zkus googlit číslo, zkus prohledávat školní web, kdo takové číslo má. Anebo ať někdo jiný na to číslo zavolá.

Takže, protože ti zaměstnání vyhovuje a mohlo by se to jenom zhoršit, volil bych C.

Můžete mi tady napsat spoustu rezolutních řešení o právu a slušnosti, ale výsledek je pragmatický. Mít mezi nadřízenými naštvaného a zostuzeného nepřítele není dobré.

Edited by P607Olda