janecek Posted February 22, 2015 Posted February 22, 2015 Ahoj autobusáci hledal jsem nějaké řešení do našich aut jaké bluetooth do RT3 našel jsem toto http://www.mp3auto.cz/peugeot/bez-podpory-textu/96-adapter-usb-sd-bluetooth-handsfree-peugeot/ máte stím někdo zkušenost? Quote
Havlicek.Lukas Posted February 22, 2015 Posted February 22, 2015 nema RT3 nahodou telefonni kartu ? tak nevim proc resis nejaky BT modul pisnicky pres to budou naprd a zvedani telefonu jeste vetsi Quote
Jan 72 Posted February 24, 2015 Posted February 24, 2015 Dolovat simku z mobilu a strkat do RT3 není moc pohodlné pokud jde o telefon. Quote
sponny Posted February 24, 2015 Posted February 24, 2015 Taky bych uvítal nějaké levné BT řešení. Mám sice duální SIM, ale pravidelně se mi stává, že odejdu z auta a zapomenu prozvonit nějaké číslo, aby se mi SIM v telefonu opět přihlásila do sítě. Pak jsem nedostupný a nikdo se mi nedovolá. Quote
MotoMoto Posted February 24, 2015 Posted February 24, 2015 Já používal dvě nezávislé SIM a měl zapnuté přesměrování. Ale není to ideální. Je pravda, že BT je jednodušší a lepší, ale zase se nestane, že by člověk zapomněl mobil doma. Ideální by byla kombinace BT a vestavěného telefonu pro nouzová řešení. Quote
janecek Posted February 24, 2015 Author Posted February 24, 2015 simka se mi tam nechce dávat pokut jedu třeba 10km i tak jí tam nedávám tohle mi přišlo jako příjemné řešení Quote
Havlicek.Lukas Posted February 24, 2015 Posted February 24, 2015 za tech 10 km mas kolik hovoru ze potrebujes volat ? zavolaj za chvili kdyz jim to nezvednes Quote
MotoMoto Posted February 24, 2015 Posted February 24, 2015 Určitě to z principu není na to při každé jízdě vkládat SIM do držáku, jde to dost blbě. Já třeba v autě hodně telefonuji, protože stihnu vyřídit spousty věcí. Takže to potřebuji. Ale to se dá řešit dou SIM a nebo dvěmi čísly. Quote
Stanislav 407SW Posted December 8, 2015 Posted December 8, 2015 Chudák se tu zeptá na jednoduchou věc a ani jeden neumí odpovědět na otázku. A rozebírají se tu dual sim a jiná sim,km atd,ON SE PTAL NA BLUETOOTH . Pak se nedivím že tu vznikají pořád nová a nová vlákna na stejné otázky! Quote
kavol Posted December 8, 2015 Posted December 8, 2015 Chudák se tu zeptá na jednoduchou věc a ani jeden neumí odpovědět na otázku. A rozebírají se tu dual sim a jiná sim,km atd,ON SE PTAL NA BLUETOOTH . Pak se nedivím že tu vznikají pořád nová a nová vlákna na stejné otázky! njn, jenže zase na druhou stranu někdy je to přínosné podívat se na problém z jiné stránky, pak člověk zjistí, že se třeba zeptal úplně blbě, že vlastně chce něco úplně jiného, jen to nevěděl, protože na to koukal omezen svými znalostmi a zkušenostmi ... jinak k tématu, nikdo zkušenosti s tímto zjevně nemá, nicméně pokud by do toho někdo chtěl jít, tak jen pro info, zatímco cena u nás na výše uvedeném odkazu je 3990 Kč, číňan to aktuálně prodává za $80, tedy za polovic (ovšem pravděpodobně to chytne celnice, takže +21% DPH = přibližně 2500 Kč) Quote
janecek Posted December 11, 2015 Author Posted December 11, 2015 njn, jenže zase na druhou stranu někdy je to přínosné podívat se na problém z jiné stránky, pak člověk zjistí, že se třeba zeptal úplně blbě, že vlastně chce něco úplně jiného, jen to nevěděl, protože na to koukal omezen svými znalostmi a zkušenostmi ... jinak k tématu, nikdo zkušenosti s tímto zjevně nemá, nicméně pokud by do toho někdo chtěl jít, tak jen pro info, zatímco cena u nás na výše uvedeném odkazu je 3990 Kč, číňan to aktuálně prodává za $80, tedy za polovic (ovšem pravděpodobně to chytne celnice, takže +21% DPH = přibližně 2500 Kč) Jenom jsem chtěl zjistit jestli to náhodou někdo už má.Je to drahá sranda,abych při namontování zjistil,že je to na ho...... Quote
Guest Posted December 17, 2015 Posted December 17, 2015 Xcarlink, funguje bez problémů tak jak píšou. Jak u toho funguje ta HF sada netuším. Telefonování mám vyřešeno HF sadou Parrot, která při správném napojeni na Fakra konektor ztlumí rádio a hovor jde do reproduktorů. Vyhovuje mi to maximálně, kecy o tom že hovor slyší všichni v autě mě nezajímaj Quote
Recommended Posts