wooody Posted February 22, 2015 Posted February 22, 2015 vim že toto tema je tu 1000x omýlané, ale bohužel sem nenašel odpověď kamarád mi citroen zx s touto úžasnou vychytávkou.... podle návodu jsme ji odpojily při běžícím motoru, jezdil normálně 4 měsíce, včera přijel na benzinku, chcípnul auto a už nenastartoval :/ naštětí 5 km od domu, takže jsme sjeli domu pro kalkulačku připojily zadali kod, nastarotvaly, odpojily a zas to funguje.... ale nikdo netuší proč se to zakodovalo :/ Quote
Maverick Posted February 22, 2015 Posted February 22, 2015 U těhle starejch paštik bylo občas potřeba před odpojenim kalkulačky prvně přenout do automatickýho režimu a až pak kalkulajdu odpojit, případně ještě mezi sebou propojit dva drátky (motronic MP3.2) Quote
wooody Posted February 22, 2015 Author Posted February 22, 2015 a do toho automatickeho rezimu se dela jak? Quote
Maverick Posted February 22, 2015 Posted February 22, 2015 U 406 se to dělá tak, že po zadání kódu se stiskne na klávesnici C1C, ale to prej funguje jen u těch, který maj originál radiodálku. Pro návrat k ručnímu zadávání se stiskne kombinace C0C. U 405 mi fungovalo, že po zadání kódu jsem stiskl C kód zadal znova a zase C. Klávesnice třikrát pípla. Pak vypnout klíček a počkat až se zase zakóduje. Po zapnutí klíčku už by měla jen pípnout a rovnou se rozsvítit zelená kontrolka. Po vypnutí klíčku zase 3x pípne. Pak není důvod ji vůbec odpojovat :-) Quote
Recommended Posts