misoKM Posted February 22, 2015 Posted February 22, 2015 Prosim vas, nieste niekto z okolia KM? Potreboval by som skontrolovat priblizovatko 407 1.6hdi dakujem Quote
P607Olda Posted February 22, 2015 Posted February 22, 2015 V Kotojedech je zastoupení Citroen. Zkus tam, pak napiš, byl jsem tam jednou a dobrý. Pokud nenajdeš nikoho blíž, tak přijeď tady do Zábřeha. Quote
misoKM Posted February 22, 2015 Author Posted February 22, 2015 Ano, tento autorizovany servis mam v podstate za barakom :-), ale kolegovia v praci mi hovorili, ze je financne narocny, tak som tam ani neskusal volat. Kazdopadne to mozem zajtra skusit, ked si mal dobru skusenost ;-) Quote
misoKM Posted February 23, 2015 Author Posted February 23, 2015 Tak som nakoniec bol vo Vrbovom, bonus ku kupe cierneho displeja :-/ Mam chybu ,,poloha plynoveho pedala,, a prejavuje sa tak, ze ked mu slapnem na krk, vypise depollution system faulty. Mate s tym niekto skusenost? Quote
P607Olda Posted February 24, 2015 Posted February 24, 2015 Něco se tady psalo, o přizemnění nějakého kabelu, protože samotná výměna potenciometru plynu nepomáhá. Ale ověř si to, toto píšu jen tak co jsem si vzpomněl. Načíst diagnostiku je jedna věc a odstranit pravou závadu je jiná. Asi by ses měl nějak skamarádit s tím Citroenem Kotojedy, když ho máš blízko. Anebo se ještě ptej v okolí (zákazníků u Citroenu Kotojedy ;-)), kdo je tam v okolí šikovný. Určitě někdo bude. Vzpomínám, jak se vyjíždí z KM na Zdounky, tak je taky nějaký servis. Ptej se každého. Tady v Zábřehu by to odstranili, ale máš to přes 100 km. Quote
misoKM Posted February 25, 2015 Author Posted February 25, 2015 Dnes som bol v tom citron kotojedy. Personal super, pokecali sme a servisak mi povedal, ze moj problem je v nejakom snimaci na turbe. Ale cena dia 1000kc +-, zalezi na tom, ako dlho budem pripojeny :-D Quote
P607Olda Posted February 25, 2015 Posted February 25, 2015 No a to už se prakticky vyplatí jet do Zábřeha. Kdybys tam volal, tak dobře popiš závadu, případně jestli máš i jiné závady (výměna oleje, rozvody, vůle na nápravě), ať to stojí za to. Diagnostiku tam neúčtují zvlášť, ale účtují výměnu dílu a práci. Quote
P607Olda Posted February 25, 2015 Posted February 25, 2015 PS: no tak vyměň nějaký snímač na turbe... Když už ti servisák řekl, kde je chyba. Měl jsi pozorně poslouchat, případně se zeptat, který, a kolik stojí. Quote
Recommended Posts