Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dneska se mi znovu objevila nabídka, tak jsem dal instalovat a šel jsem si po svý práci. Pak na mě najednou koukal Store, a když jsem se dostal zpět na plochu, dal jsem vlastnosti systému a píše mi to, že mám Win 8 Pro, tak teď nevim, jestli aktualizace proběhla nebo ne. Ale jsem jen sprostý uživatel, takže nějaký extra vychytávky asi nepoznám a tlačítko Start mi nějak nechybí,dokážu bez něj žít :D

Odesláno

Není to jen o tlačítku START, je tam toho podstatně víc. Je to podobné jako kdysi byly Windows 98 a pak Windows 98 SE, také vylepšení. Pokud se ti tam objevuje že máš Win 8 pro a ne Win 8.1, tak se to neprovedlo. Stahování je na několik hodin (podle rychlosti připojení a instalace tak na 35 minut a pak několik dalších aktualizací.

Zkusil bych restart.

Odesláno

Dneska jsem znovu zkusil aktualizaci na W8.1 a psalo mi to, že moje verze není kompatibilní s možností free aktualizace přes Store, tak to nechám tak, jak to je teď ;)

Odesláno

Včera naivně jsem se nechal windousem ukecat na aktualizaci na 8.1. Po x hodinách stahováni to napíše, že aktualizuje a bude potřebovat několik restartu a za to budu mít úžasné aplikace. Po nainstalování koukám, že mǎ jednu a té říkám stroboskop. Jenom bliká a není schopen se rozjet. Teď je notbuk u kámoše co opravuje takové věci. Prostě to beru jako Billovu pomstu. Jsem jen nasranej.

Odesláno

To je zvláštní, já UpGradoval cca desítky počítačů, možná ke stovce to bude a ani jeden problém, nikdy. Párkrát bylo třeba k nějakým HW komponentám stáhnout nové ovladače, ale jinak bez problémů.

Dej vědět jak jsi dopadl.

Odesláno

A metro se dá i vypnout, případně stahnout "appku" na předělaní na look ala Win7, případně to přenastavit ručně.  

Moc mě nenadchli, natož tchána, kteremu se rozbil starý notebook na diagnostiku, a nový má s Win 8.1  :D ( a hodně novějších ntb ma problémy s reinstalaci na, hlavně, WinXP - ovladače, bios, atd )

Odesláno

Jinak nechci to kvůli tomuhle např http://www.lenovoblog.cz/2013/12/obecna-reseni-problemu-po-aktualizaci.html problemy s wifi často padal signal i po aktualizaci  ovladače ,dolby theather v4 zmizla aplikace pokaždé, atd možna je to problem jen s notebooky lenovo-  všechny problemy jdou asi odstranit ale nato bych se mohl vysrat,žádné zlepšeni jsem nenašel na win 8,1. Jinak jsem s Lenovo y580 herní spokojen.

Takže doufám že win 10 bude lepší.

Odesláno

W8.1 jsou celkem v poho, pokud jsou všechny drivery a appky kompatibilní. Většina problémů co jsem zaznamenal, byla až po instalaci dalších updatů. Včera jsem měl na stole NTB u kterého nefungoval korektně režim spánku a hibernace. Obrazovka zhasla a systém vesele chroustal dál, nešel probudit. Pomohl jedině tvrdý shutdown. Systém byl čistý se všemi aktualizacemi po 8.1.

Po reinstalaci OS všechno OK do chvíle, než jsem tam nahrnul aktuální ovl. gr. karty ATI. Problém byl zpět. Běžné přeinstalování ovladačů nezabralo. Jedině nazpět přes body obnovy. Pro sichr jsem je vytvářel před každou větší aktualizací KB (a to jsou tam min. dvě cca. 700MB). 

Jinak na svém služebním mám 8.1 už nějaký ten pátek a do posledního únorového updatu všechno OK. Po únorových aktualizacích přestal chodit vpn klient Cisco AnyConnect. Než MS vydá opravu opravy :-) , tak zpátky na stromy a zapnout kompatibilitu pro W8. A to je furt dokola, člověk aby se bál ty aktualizace pouštět. Nejlepší je nějakou dobu vyčkat a instalovat je se zpožděním. 

Odesláno

Tak jsem vypnul aktualizace ale bohužel chtělo to aktualizovat na win 8,1 hned nebo za 4 hodiny nešlo to vypnout tak jsem to zase risknul a dopadlo to zas blbě celý zasekaný notes  ,tak zase znova reinstal na win 8,asi lenovo má špatnou podporu nebo nevím :roll  je to 3tí  lenovo co je po aktualizaci zasekaný.

Guest minimaxa
Odesláno

Da se ten nesmysl koupit na CD/DVD ? Jsem zastance klasicke instalace. Mam XP. Stahovat od nikud nekolik hodin to rozhodne nebudu. Nehledal jsem nikde, tak se ptam... :-)

Odesláno (upraveno)

Zaplatíš, stáhneš a potom si to na DVD vypálíš sám. Ušetříš nějaké peníze....

Jinak jsem si dneska na starší NB nainstaloval testovací verzi Win 10 tak to testuju :) Tak kdo si rádi hrajete tak si stáhněte ze stránek MS a vyzkoušejte taky ať víte do čeho jdete  :D

Upraveno uživatelem Driver
Odesláno

Včera jsem desítky také naistaloval a celkem dobré. Dobré je možnost vytvoření a využití více ploch.

Odesláno

Tak to Ti nepovím, ale spíš bych to nedělal. Pokud ten mobil máš na používání, tak to nemusí být dobrá volba.Já bych si to na ostrý NB nebo tablet také ještě nedal.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...