Jump to content
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Posted

Poprosím o názor ohledně celopolepu na autech.

Kupuju nové auto, barva je klasická modrá pastelka a protože budu jezdit a parkovat hlavně v Praze tak je mi jasné že šrámy pochytá hodně rychle. Mám možnost mít zdarma celopolep protože známý má firmu, zaplatil by to a já bych mu vozil zdarma reklamu. Jde mi o to jestli ta folie nebude vadit novému laku, aby šla cca po 3letech v pohodě sundat, případne pozitiva (ochrana před kamínkama nebo odřeninama z parkovišť) a negativa.

Nemám s tím žádné zkušenosti tak pokud někdo máte reference, napište je. 

Posted

Za podmínek jak píšeš bych do toho šel. Podívej se na stránky autosalonu vysílaného vloni na primě. Tam testovali Dacii Duster kterou měli polepenou a pak tuto fólii  i sundávali. 

Posted

no nesmí to nandavat matlaci. mel mam moznost videt dve auta po celopolepu, kamaradovo taxi a moje sluzebni vito , jeho uto po zasahu perořízkem i tam kde to nebylo nutne vcetne laku na vnitřních castech vozu , napr b sloupky. u mne zas někdo zabral perořízkem az do laku pod sametkou u ridic dveri a výsledek je po dvou letech koroze, ted se to resi, ale docela dlouho .

Posted

No toho jediné se bojím aby to nepoškrábali tím ořezem folie. Jinak nějaké osobní reference firem, jak pozitvní tak v případě Pe.Tr negativní? Nejlépe v Praze a okolí a pak okolí Písku.

Posted

Nechápu jaký to má význam tam dávat polep i když je zdarma. Sice nebudeš mít na laku šrámy z parkoviště, budeš ale zase jezdit s autem, který je polepený nějakou hnusnou reklamou. O tom bych uvažoval až po pár letech kdy bude samý škrábanec tak potom bych to tím zamaskoval. To je jako když si koupíš auto s koženýma sedačkama a potom na ně navlíkneš látkový potahy, aby se náhodou neošoupali  :)

Posted

Při koupi auta jsem nechal základní barvu zdarma, přiznám se že jak auto vypadá z venku mě moc netrápí a peníze jsem raději dal do výbavy. A proto bych chtěl aspoň nějakou dobu ten lak ochránit a tím třeba v budoucnu při prodeji mít +. Další stránka bude třeba ta, že případného zloděje odradí to dostávat dolu a případně že to je moc okatý (je mi jasné že když to bude chtít tak si to auto veme). Kdybych to měl platit tak bych to neřešil ale zde bych do toho nedal ani korunu, proto nad tím přemýšlím.

Posted

Nechápu jaký to má význam....

....To je jako když si koupíš auto s koženýma sedačkama a potom na ně navlíkneš látkový potahy, aby se náhodou neošoupali  :)

Tohle je vtipný přirovnání a dalo by se použít na spoustu věcí kolem nás. Třeba když má někdo na dispeji antireflex a nechá si tam slídu, aby se to nepoškrábalo... :D

Zase flacek to dobře vysvětlil, že když bude prodávat, bude mít plus, že lak bude "netknutej" a taky kdo by kradl auto, co má na sobě nějakou vopičárnu :super  Já bych s tím teda na soukromým autě jezdit nechtěl, ale za těhle podmínek bych si dal na dva - tři roky říct.

Posted

Jak píšu beru to jen z praktického hlediska a vzhled neřeším. Chápu že pro lidi co u toho víkendy leží a čistí a myjí to nebude ale mě auto stojí venku, jednou za čas když už nevídím SPZ auto umyju a auto davám do servisu protože si u toho vyměním max vodu v ostřikovačích. Mám dva roky Berlingo a na dveřích mám šrámy jak kdybych s tím projel tankodrom a to jen z toho jak lidi otvírají dveře. Zatím jsem pročetl a zhlédnul videa a vždy to vypadá že do 3-5let to jde sundat dobře. Takže teď už jen najít nějakou solidní a ověřenou firmu.

PS: Tel mám vždy v obalu a s folií. Dřív když ještě něbyly dotykáče jsem měl na folii normální izolepu a při prodeji byl tel vždy jak nový. A vždy se prodal na první brnknutí.

Posted

No pokud máš auto jako spotřební zboží což podle toho co píšeš tak máš.A máš možnost mít celopolep zdarma tak bych do toho šel. Existují folie které mají životnost 1 rok ,3-5 roků , 5-7 roků. Zeptej se co by použil za meteriál ale předpokládám že když je to známý a auto mu bude dělat reklamu tak ti tam nedá nějakej sr.. matroš aby mu to dělalo blbou reklamu. Pokud bych měl na nové auto tak bych o polepení transparentní folií taky uvažoval.

Posted

Jj auto mám jako spotřebák i když to nemyslím zle. Vždy mu dopřeju vše co je potřeba a co se týká technického stavu tak chci mít vždy vše aspoň na 99% ale zase nejsem typ člověka co by se v tom denně vrtal a koumal co kde jak zlepšit a udělat. To bylo naposled u Felicie kde jsem se v tom ještě vyznal. Ten člověk je takový typ že pokud řekne že ano tak budu muset najít firmu, u nich se zeptat ohledně návrhu a celkové ceny. To mu pak předložit a domluvit se. Zatím jsem ho informoval o ceně od 20tis což by mohlo odpovídat dle ceníků na internetu.

Teď pročítám různé reference na netu a koukám na firmy v okolí, nikoho osobně neznám kdo by si nechal udělat celopolep.

Posted

Souhlas jestli to máš na tři roky tak to polep

jinak mi to nedalo, když už je to v cirkusu :D 

Profesionální polep ku zamaskování šrámů a koroze samolepkou s product placementem :D

[media=

][/media]
Posted

Fa zjistim, kazdopadne na jare se auto bude prodavat a bude se celopolep sundavat tak muzu dat fotoreportáž :-), pocital jsem to a ta folie je na aute od 4/2012

• 1 month later...