Jump to content
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Posted

Vítej na P-C jediné co se mě osobně neblíbí a hádám nebude se to líbit ani pánům na STK či PČR je ten stínící pruh na čelním skle. Neřeknu kdybys to měl od výroby pískovano jak to některé modely mají ale tohle bije do očí.

Jak dlouho jej máš?

Posted

Vítej v P-C. Pěkná 307, ale ten černý pruh na čelním skle se moc nehodí. Jinak xenony + plánované rozšíření kol, tak to bude pastva pro státní pokladnu. Interier je pěkný, až na ten křížek na zpětném zrcátku.

Posted

Tak pruh mám již půl roku :-) stejný pruh mám i na svém druhém voze BMW 530i které vlastním již 7 let a nikdy tady na Olomoucku zatím žádný problém . Navíc pruh je tak velký jelikož, okno je dost vypouklé a přes malý pruh mí stejně svítí do očí navíc když si sklopím stínítka tak je to ve stejné úrovni. Podložky jsem vždycky zatím dával na každé auto s rozumem aby to zase nelezlo extrémně ven a kříž tam mám od své přítelkyně pro štěstí ! :-) Jinak děkuji.  Teď jsem koupil kožené perforované sedačky s výhřevama a s loketníma opěrkama. Chtěl bych časem dodělat ještě hudbu a parkovací senzory. 

Posted

Proč vozidlo neodlišit od ostatních slabších modelů když tam je motor za který se není třeba stydět :-)  Tak jsem to chtěl dát najevo i na venek, ale jestli se nelíbí můžu fotky smazat :-)

• 2 weeks later...
  • 5 weeks later...