Jump to content
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Posted

Ahoj, dostal jsem v práci fung novýho Boxera 2.2HDi. Po prvních cca 800km se rosvítila poprvý kontrolka a naběhla hláška "DPF cleaning: keep the vehicle moving", FAP se vypálit povedlo vcelku v pohodě. Po druhý se mi rozsvítila teď v úterý, po dalších cca 800km. Regenerace opět nejsíš proběhla - kontrolka zhasla.. Zvovu se ale rozsvítila už včera, tzn. po dvou dnech, cca 100km, když jsem s prací končil. Regenerace nestihla proběhnout a dnes se k tomu ještě rosvítila kontrola motoru, padlo to do nouzáku.. Píše prvně Check engine a hned potom DPF cleaning:... Dělám rozvozy jen po městě, takže na studeno, cukačky, což je pro ideální regeneraci jasnej problém.. Co teď s ale s tím? Motor mě nepustí přes 2000ot. a i tak jede jak kdyby 70% kobyl pochcípalo, takže pořádně ho prohnat nejde, nepomohla ani souvislá cca 30km cesta, ani 50 minut stání na volnoběh na ořátej motor..

Posted

Servis Peugeot a hodit na diagnostiku...........

A co vy zastánci a obhajovači tohoto klumpu na autě..!!!! ....včil mudrujte....u novýho auta...bych vzal krumpáč a šel by...!!!!! :bacha :bacha

Posted (edited)

Jeden se takhle někde v Asii naštval na svý Lambo a před dealerstvím ho rozmlátil baseballkou, co to šlo... :D Určitě by se to video dalo dohledat na netu. Sorry za "off topic"

Edited by Veverka
Posted

""P.S.Fap do města nepatří...???"" Když už FAP, tak právě že do města...kde vzniká nejvíce nespálených částic vinou nízkých otáček motoru.....

Místo Fapu bych klidně uvítal nějakej jednou ročně výměnitelnej jednorázovej filtr..........jako u vysavače......

Posted

ok, takže vypálit přes diagnostiku.. :) Jinak jako jo, ty ekology bych nejradši nechal vykastrovat, jsem fakt naštvanej když to řeknu slušně.. ;):D Štve mě, když každou chvíli, místo toho abych jel v klidu domů, musím ještě vzít auto a jet s ním někde kus za město, jen aby se vypálil nějakej ***** filtr.. :) Jednorázovej vyměnitelnej za rozumnější peníz by bylo zajímavý řešení, vymysli to a myslím že jsi v balíku ;):D

Posted

půjčil jsem si kabel, nevím kterej to je, má na sobě loga Peugeota a Citroenu, ale nevím jestli PP2000 nebo ten druhej.. :D k tomu diagbox v.5.x a i po aktualizaci tam je jen Boxer ještě s těma hnusnýma světlama, ne ten co mám já, s těma pěknýma úzkýma.. Po aktualizaci tam přibyl jen Boxer 3 s Euro 5, ale pořád to není on.. Pokud vyberu ten, co tam je, vůbec to s autem nechce komunikovat.. Nápady co s tím? :) připadám si jak největší lama.. :D

Posted

MNe fascinuje kolik stejnych vlaken se tady od vzniku noveho fora strada a pak je tady prehled jak v hnojniku.

A moderatori se rejpou v nosu a utiraji holuby pod stul..... :D  :D  :D