pivasek Posted February 20, 2015 Posted February 20, 2015 Ahoj, dostal jsem v práci fung novýho Boxera 2.2HDi. Po prvních cca 800km se rosvítila poprvý kontrolka a naběhla hláška "DPF cleaning: keep the vehicle moving", FAP se vypálit povedlo vcelku v pohodě. Po druhý se mi rozsvítila teď v úterý, po dalších cca 800km. Regenerace opět nejsíš proběhla - kontrolka zhasla.. Zvovu se ale rozsvítila už včera, tzn. po dvou dnech, cca 100km, když jsem s prací končil. Regenerace nestihla proběhnout a dnes se k tomu ještě rosvítila kontrola motoru, padlo to do nouzáku.. Píše prvně Check engine a hned potom DPF cleaning:... Dělám rozvozy jen po městě, takže na studeno, cukačky, což je pro ideální regeneraci jasnej problém.. Co teď s ale s tím? Motor mě nepustí přes 2000ot. a i tak jede jak kdyby 70% kobyl pochcípalo, takže pořádně ho prohnat nejde, nepomohla ani souvislá cca 30km cesta, ani 50 minut stání na volnoběh na ořátej motor.. Quote
celda1970 Posted February 20, 2015 Posted February 20, 2015 Servis Peugeot a hodit na diagnostiku........... A co vy zastánci a obhajovači tohoto klumpu na autě..!!!! ....včil mudrujte....u novýho auta...bych vzal krumpáč a šel by...!!!!! :bacha Quote
Veverka Posted February 20, 2015 Posted February 20, 2015 (edited) Jeden se takhle někde v Asii naštval na svý Lambo a před dealerstvím ho rozmlátil baseballkou, co to šlo... Určitě by se to video dalo dohledat na netu. Sorry za "off topic" Edited February 20, 2015 by Veverka Quote
celda1970 Posted February 20, 2015 Posted February 20, 2015 Tvl....néééé auto..... :D ten Fap by šel......škoda dobrýho auta kvůli klumpu jméne Fap... Quote
ozzy56 Posted February 20, 2015 Posted February 20, 2015 všechno má nárok na poruchu, i FAP ale můžu dát radu: neřeš zda tam klumpr je nebo není--prostě tam je a tečka Quote
dusan2 Posted February 20, 2015 Posted February 20, 2015 (edited) Kamos ma na dodavke s povodnym fapom 300 tis km ja 240. Nejake otazky ??? PS : fap do mesta nepatri. Edited February 20, 2015 by dusan2 Quote
celda1970 Posted February 21, 2015 Posted February 21, 2015 ""P.S.Fap do města nepatří...???"" Když už FAP, tak právě že do města...kde vzniká nejvíce nespálených částic vinou nízkých otáček motoru..... Místo Fapu bych klidně uvítal nějakej jednou ročně výměnitelnej jednorázovej filtr..........jako u vysavače...... Quote
dusan2 Posted February 21, 2015 Posted February 21, 2015 Samozrejme som myslel prevadzkovo to da rozum. Quote
pivasek Posted February 21, 2015 Author Posted February 21, 2015 ok, takže vypálit přes diagnostiku.. Jinak jako jo, ty ekology bych nejradši nechal vykastrovat, jsem fakt naštvanej když to řeknu slušně.. Štve mě, když každou chvíli, místo toho abych jel v klidu domů, musím ještě vzít auto a jet s ním někde kus za město, jen aby se vypálil nějakej ***** filtr.. Jednorázovej vyměnitelnej za rozumnější peníz by bylo zajímavý řešení, vymysli to a myslím že jsi v balíku Quote
pivasek Posted February 22, 2015 Author Posted February 22, 2015 půjčil jsem si kabel, nevím kterej to je, má na sobě loga Peugeota a Citroenu, ale nevím jestli PP2000 nebo ten druhej.. k tomu diagbox v.5.x a i po aktualizaci tam je jen Boxer ještě s těma hnusnýma světlama, ne ten co mám já, s těma pěknýma úzkýma.. Po aktualizaci tam přibyl jen Boxer 3 s Euro 5, ale pořád to není on.. Pokud vyberu ten, co tam je, vůbec to s autem nechce komunikovat.. Nápady co s tím? připadám si jak největší lama.. Quote
pivasek Posted February 22, 2015 Author Posted February 22, 2015 tak už vím, problém je v tom, že Boxer 3 potřebuje ještě nějakej adapter S.1279 :/ Zítra pofrčí do servisu... Quote
straki007 Posted February 22, 2015 Posted February 22, 2015 Nepotrebuje. Ten adapter je jenom pro programovani abs a bagu. Quote
Lukaydo 407 Posted February 22, 2015 Posted February 22, 2015 Jsem rád že fap mám off aspon mám klid a autu je lépe. Dýchaji se horší sračky je to jak když někdo kouří cigára a pak mluví o rakovině kvuli fapu Quote
straki007 Posted February 22, 2015 Posted February 22, 2015 MNe fascinuje kolik stejnych vlaken se tady od vzniku noveho fora strada a pak je tady prehled jak v hnojniku. A moderatori se rejpou v nosu a utiraji holuby pod stul..... Quote
Recommended Posts