Jump to content
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Posted

Ahoj kluci.Planujeme kupovat až postavíme barák(cca za 2 roky) 407 sw hdi.Jaký je podle Vás lepší??1,6 nebo 2,0hdi??Díky za názory.Budem vybírat 2008 a novější.Díky.

Guest servisman
Posted (edited)

Osobně  v roce 2017 bych koukal po 508   :papa  ,ale osobně  já asi budu bez auta .

Edited by servisman
Posted

jj..407 se mi libi uz od doby kdy ji zacli vyrabet tak nepredpokladam ze by se mi libit prestala.508 se mi taky libi ale 407 vic..prave ze se jel v 1.6 na trotine a abych pravdu rekl tak takovy nemastny neslany..ale nepotrebujem nejakej zavodak.jen rodinny auto.spis bych sel do ty 1.6 ale chtel bych znat nazory majitelu..ted mam 406 2.1td..takze to bude urcite velkej skok..:)

Posted (edited)

Letos to bude 4 roky, co ji mám. Já jsem s výkonem spokojenej, jezdím hlavně okresky, i dálnice kolem 120 km/h je v pohodě, to neznamená, že to víc nejede, pro mě je to dostačující. Mám najeto 200tis., měnil jsem spojku se setrvačníkem a repas turba

Za pár roků, až přestane sloužit bych chtěl 508

Edited by radimrepka
Posted (edited)

foppik to si jel ve 407mě 1.6hdi ?nevím co znamená (trotine) totiž :)  v každem autu ten motor jede jinak a dle stavu auta.

Timhle taky občas jedu http://www.auto.cz/test-peugeot-expert-hdi-10585  a nato že to má 1700kg+cca 1200kg a víc  v kufru nákladu+dva lidi, tak to celkem jede stavbyvedouci se stím nesere :) ale musí do otáček,holt to má jen 66kw a najeto 280tisic

A ten hyundai http://www.sauto.cz/osobni/detail/hyundai/i40/16200942?goFrom=list  ,ozzy56 je to možne že i peugeot ale hyundai takhle zrezne za chvily stačí pročist forum oni reznou ikdyž nejsou bourane neni to pozink ale nějaka levná ****** :)

Edited by Lukaydo 407
Posted

Lukaydo: Peugeot dělá pořád pozink? Jest-li v rámci šetření od toho neustoupili. Škodovka auta v pozinku nedělá, ale je tam více barvy než na korejcích. Takže tak rychle nezreznou. 

Přemýšlet o autě za 2 roky, to je fajn, ale sbíral bych informace postupně, pročítal zdejší forum a samozřejmě projel různé motory. Pak poznáš, co by ti vyhovovalo. Ten dvoulitr by měl být spolehlivější, ale taky jde o to, na jaký kus narazíš.