Jump to content
  • Aktuální cíle darů

407 Coupé 2.7 Hdi - tlumiče

Recommended Posts

Posted

Zdravím Vás,

chtěl jsem se zeptat, zda nemá někdo zkušenost na kolik vyjde, přední a zadní sada tlumičů na 407 Coupe 2.7 hdi. najeto 137 000 Km.

Nemohu nikde najít druhovýrobu. 

Už se mi ze předku a zadku delší dobu ozývají takové tupé rány, dělá to jen když se auto zhoupne v hupech, když jakoby auto dopadá na podvozek, při normálních dírách Ok.

tyče a čepy jsou ok, možná to jsou ještě dorazy, zítra zkusím test tlumičů. 

Díky

Jakub

Posted

Čus, 

tak jsem volal do Domanského a tam mi řekli, že zadní jeden tlumič stojí 10 000 a přední tlumič 5000 :D  :D takže dohromady 30 000 + práce  :D  :D .

Tak jsem málem omdlel a zavěsil jsem jim to.

Na tu stránku autorozvody.cz se teď koukám, mají tam nějaké, ale asi nejsou přesně na 407 coupé, protože je mám elektronicky nastavitelné a takové v nabídce nemají :myslim  :myslim , nebo mají ale pro vozidla bez elektronického tlumiče rázu.

Tak nevím zda by tam pasovali nebo ne?  :myslim  :myslim  každopádně ale jsou za okolo 1500 Kč což je dobrá cena :-)

Posted

Zatím jsem v nabídce eshopů... tyto tlumiče nenašel.

Jedině snad slevu na stáří. S normálními tlumiči bys asi musel udělat zásah diagnostikou, pokud to teda vůbec jde nějak jednoduše vypnout.

Posted

Také jsem je nikde nenašel :bojim  :bojim  a ani nevím zda by šli nahradit za normální. V pondělí budu chytřejší, ve tři jsem objednán na test tlumičů a ještě se mi pořádně podívají na podvozek, zda to není něčím jiným :myslim  :myslim ...

• 4 weeks later...
Posted

V Peugeotu máš slevu na stáří 30% a tuším 10% na práci. Nezdá se mi to drahé za originální elektronicky řízené tlumiče. Holt to jako nové auto nebylo za cenu Octavie  ;) . Takže tomu odpovídají i ceny náhradních dílů. Ale nezdá se mi, že by tlumiče odešly jen po 140tis km, tyhle co jsem četl jsou dost odolné.

Dal bych tam pouze origo, nic jiného. Patří tam a bez nich nebude podvozek správně fungovat.

• 2 weeks later...