JendaB Posted February 19, 2015 Posted February 19, 2015 Ahoj potřeboval bych radu ohledně zvuku u propojení PC s televizí- Jde o to že pokud se PC uspí nebo restartuje tak přestane jet zvuk a ve WMC nejde televize(napíše že chybí dekódovací zařízení). Poté musím do "zařízení pro přehrávání" a tam vybrat ten správný AMD HDMI output a nastavit ho jako výchozí zařízení, ale jakmile se PC uspí a znovu probudí tak zvuk opět nejede a mezitím se nejspíše vytvoří v "zařízení pro přehrávání" další AMD HDMI output(viz. obrázek v příloze) a tohle se děje furt dokola. Nepomáhá ani přeinstalace ovladačů grafiky ani systému. Grafika je integrovaná, televize bohužel nemá Audio vstup, takže natáhnutí kabelu jack jack není možné. Doufám že jsem to napsal trochu srozumitelně Základní deska: Asus M5A78L-M USB3 Televize: Samsung UE40h5570(funkce Anynet+ je vypnutá) Quote
Havlicek.Lukas Posted February 19, 2015 Posted February 19, 2015 napsal jen tohle vidim poprveja mam sice nvidii ale jakmile se uspi PC mam vzdy jen jeden HDMI zvuk Quote
Radek Hurvajz Posted February 19, 2015 Posted February 19, 2015 Nastavit v napajení nevipínání PCI slotů při spánku, nebo nenechavat počitač spát Quote
JendaB Posted February 19, 2015 Author Posted February 19, 2015 Havlicek-Lukas: No mě přijde že to dělají pouze televize Samsung(v ní jsme prošel taky veškeré nastavení co se týče nastaven HDMI, ale nenašel jsem nic kromě teda ovládání pomocí HDMi Anynet+ ale i po jeho vypnutí se nic nezmění.), jelikož já mám taky grafiku od AMD propojenou s TV Sony a mám taky pouze jeden HDMI výstup. Na starší televizi jsem to vyřešil propojením pomocí VGA a jack jack kabelu, ale bohužel samsung v rámci "zkvalitňování" svých produktů už na nový model nedal Audio vstup a i když je na televizi určený HDMI vstup pro připojení PC tak to stejně nic neřeší a google taky moc neporadil. Tak jsem nastavil aby se nevypínaly PCI sloty(spánek byl už vypnutý, akorát teda zhášení displeje ne, ale to jsme taky vypnul pro jistotu, tak snad už bude pokoj i když teda grafika je integrovaná. Quote
Recommended Posts