Jump to content
  • Aktuální cíle darů

Samovolné spouštění výstražných světel

Recommended Posts

Posted

Zdravim .Mam tento problem , omlouvam se pokud se to jiz resilo presto prosim o radu .Nekdy nepravidelne se stane ze se z niceho nic rozblikaji vystrazny sevtla , a to kdykoli v noci ve dne tj pri vypnutym klicku .To a same to dela pokud jedu , znicehonic zacnou blikat vystrazny , je to opravdu nemile .Poradte nekdo .Dekuji moc .

Guest servisman
Posted

který myslíš? auto máš v podpise 406 a téma 206.  Ale tipl bych že bude spínač varovných špatný.

Posted

No mam 406 ,to je moje auto ,ale pritalkine ma 206. Proto jsem psal novy tema na tenhle typ , je potreba to nejak doresit .

Guest servisman
Posted

jasný proto jsem se ptal ,ale podle mne se to už řešilo. zkusil bych odpojit spínač varovných na zkoušku .Musel bych pohledat ale řeším jinou věc důležitější.

Posted

Opraveno .Po rozebrani spinace na palubce , problém ,mokro ve vypinaci , po vycisteni Ok . Opravil jsem kostku pod anténou , teklo do kabiny a tim i na palubku .Bohuzel hodiny jsou Kaput ukazujou co chteji a nedaji se nastavit ale to nejezdi .

Guest servisman
Posted (edited)

Hlavně že máš opraveno, voda je prevít. A hned jsi při tom přišel a opravil i problém s anténou. Hodiny bych zkusil vysušit a třeba se rozeběhnou.

Edited by servisman