Medvěd Posted February 18, 2015 Posted February 18, 2015 Davam dokupy sbirku Kultovnich aut a seslo se mi cca 11 modelu 2x. byl by tu nekdo na vymenu nebo ma nekdo nejake kousky na prodej? Quote
Milan+ Posted February 18, 2015 Posted February 18, 2015 Oni v tý edici uvádějí kul.auta ČSSR a dost se jich tu ani nedalo koupit,tak by se redakce měla zamyslet., Quote
Medvěd Posted February 19, 2015 Author Posted February 19, 2015 Souhlas - spíš to jsou Kultovní auta Ost-bloku, původní vydavatel je Polsko, tzn. že se jedná o českou mutaci polského titulu. Každopádně v přiložených časopisech jsou informace velice povrchní, jen modely jako takové se mi líbí. Quote
Radek Hurvajz Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 Tady jsem něco nahodou objevil, tak jestli ještě nemáš. http://www.sbazar.cz/bazar.trutnov/detail/6787637-auticko-yugo-45-meritko-143-cena-bez http://www.sbazar.cz/bazar.trutnov/detail/6787711-auticko-syrena-104-meritko-143-cena-bez Quote
Medvěd Posted March 6, 2015 Author Posted March 6, 2015 Radku, obe dve mam a nabizene jsou dost drahe - bezne kupuju tak za 99,- ks Quote
marko306 Posted March 8, 2015 Posted March 8, 2015 Ja mám doma Tatru 148, kúpil som ju tuším za 3€? z Atlasu a keď vidím tetaz tie ceny a ponuky od 60€ a vyššie, tak mi je z toho dáko blbo. 60€ by som za to asi nedal... Quote
Driver Posted March 8, 2015 Posted March 8, 2015 (edited) Medvěde tak mám tady WARTBURG 312, který mi přebývá po redukci sbírky. Tak kdyby jsi chtěl je na prodej Edited March 8, 2015 by Driver Quote
Medvěd Posted March 8, 2015 Author Posted March 8, 2015 (edited) 199,- Kč a vychází stále nové modely, dokonce v různých státech jsou i různé modely. Nejvíc jich vyšlo v Polsku (tam kupodivu i Škodovky, na které prý má u nás monopol ABREX), následuje Rusko (Kultovní auta SSSR) a celkem zajímavé je i Rumunsko, kde vyšlo spousta tipů Dacií , Ar a dokonce i dodávka TV 12, kterou jsem se ještě před pár lety v Rumunsku vozil. Drivere - dík, mám Edited March 8, 2015 by Medvěd Quote
Milan+ Posted March 8, 2015 Posted March 8, 2015 Mysliš aro tv12? to jezdilo donedavna itady v jc. takova hranatice a šikmý čumák Quote
Medvěd Posted March 8, 2015 Author Posted March 8, 2015 Jo, jo - vím, že před pár lety stála v bazaru u autobusáku Quote
Milan+ Posted March 8, 2015 Posted March 8, 2015 Já mám na mysli bílou a ta tu ještě cca dva roky zpět dráždila silnice. Ta v bazači nevím. Quote
Medvěd Posted March 12, 2015 Author Posted March 12, 2015 Podle ofiko webu by 30.3. měl být na stáncích model Peugeotu 404, který se, aspoň co mé informace sahají, nikdy oficielně do ČSSR nedovážel (první ofiko dovážený pažout byl 309 1,9 D prodávaný Tuzexem cca v roce 1987). De Agostini modely má velmi kolísavé kvality, uvidíme, jak se tenhle povedl. Quote
Stejsn Posted March 13, 2015 Posted March 13, 2015 Mám jich prvních 95, měl jsem předplatné. Ale poté, co mi začaly vitrínky zamořovat variace na polonez, žiguly, volhy atd., jsem předplatné zrušil. Přecijen, 5 moskvičů lišících se jen maskou apod. mít nemusím. Navíc jak už tu bylo řečeno - spousta jich nemá s ČSSR společného vůbec nic a ty bláboly v doprovodných publikacích moc hodnotné nejsou. Kvalita modelů je kolísavá, takže teď už si radši zase vybírám a kupuju autíčka dražší, zato hezčí a podle mojí vlastní volby. Místo dvou průměrných měsíčně mám jedno hezké, za stejné peníze. Quote
Medvěd Posted March 31, 2015 Author Posted March 31, 2015 Od včerejška na stáncích - http://www.kultovniauta.cz/samochody/134.jpg Quote
Medvěd Posted July 9, 2015 Author Posted July 9, 2015 Tak česká mutace Kultovek v září bude končit, nicméně v Polsku bude vycházet dál. Bohužel Poláci nejsou ochotni posílat modely do ČR a tak mám dotaz, zda má někdo někoho v Polsku, kdo by byl ochoten mi kultovky objednat a nějakým způsobem posílat do ČR? Na Aukru se občas objeví filutové, kteří se snaží vydražit (a mnohdy vydraží) modely i za dvojnásobek pořizovací ceny.Vím, že je jen malá pravděpodobnost, že bych se s někým dohodl - ale za zkoušku nic nedám, že? Quote
dusan2 Posted July 10, 2015 Posted July 10, 2015 Ak sa to dá kúpiť cez Allegro tak nieje problém. Sú to pre mňa dve kliknutia. Chodí mi to na adresu v PL tam som tak 2-3 krát do týždňa. Poslednou dobou som aj občas V Prahe tak to môžem niekde nechať I keď ktovie ako to bude v budúcnosti.Ak niečo nájdeš pošli mi len linky Quote
Recommended Posts